Δολοφονία στην Καβάλα: Ομολόγησε φίλος του 18χρονου ότι τον σκότωσε

LIKE US ON FACEBOOK

17χρονος στην Καβάλα ομολόγησε ότι πυροβόλησε τον φίλο του, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στη μέση του δρόμου, προκαλώντας σύγχυση στην τοπική κοινότητα.

Η δολοφονία στην Καβάλα φαίνεται πως ξεκίνησε από έναν τσακωμό που είχαν οι δύο νεαροί, με τον φίλο του 18χρονου θύματος να υποστηρίζει ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος.

Ο 18χρονος είχε βρεθεί νεκρός στο κέντρο της Καβάλας από πυροβολισμό, το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το kavalanews, ο 17 ετών φίλος του θύματος, προσήχθη και ανακρίθηκε όλη τη νύχτα στην Ασφάλεια και τελικά, ομολόγησε ότι σκότωσε τον φίλο του.

Τα παιδιά, από την Αλβανία και τα δύο, έκαναν παρέα και όπως είπε ο φερόμενος ως δράστης, πυροβόλησε τον φίλο του κατά λάθος.

Ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του κατά την προσαγωγή και την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι λογομάχησε με τον 18χρονο, με τον οποίο ήταν φίλοι αλλά είχαν οικονομικές διαφορές, και στην προσπάθειά του να τον εκφοβίσει, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 17χρονος δεν ήταν νόμιμος κάτοχος του όπλου, κάλυκας του οποίου βρέθηκετο βράδυ της Τρίτης στο σημείο της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται απ’ τα τοπικά ΜΜΕ, οι δύο τους διασκέδασαν νωρίτερα σε καφετέρια της Καβάλας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το θύμα έχει διαμπερές τραύμα στο στήθος. Το όπλο ήταν πιστόλι και το θύμα φαίνεται πως αιφνιδιάστηκε και έτρεξε να σωθεί. Αλλά δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει την Παρασκευή.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφονία 18χρονου στην Καβάλα | Τον πυροβόλησαν στη μέση του δρόμου

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved