Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας απ’ τις έρευνες που είναι σε πλήρη εξέλιξη σχετικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.

Τι αποκαλύπτουν τα δακτυλικά αποτυπώματα στο σπίτι όπου έγινε το έγκλημα; Μέσα στο σπίτι ταυτοποιήθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα των δύο νεαρών κατηγορουμένων για τη δολοφονία στη Ρόδο.

Συγκεκριμένα, τα αποτυπώματά τους βρέθηκαν σε μπουκάλια και ποτήρια.

Όπως αναφέρει το «Έθνος», ο 19χρονος φέρεται να κρατούσε το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η κοπέλα, η οποία υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιατροδικαστή, θα μπορούσαν να έχουν επιφέρει τον θάνατό της, αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Όπως αναγράφεται σε έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας που διαβιβάστηκε στο Λιμεναρχείο, μέσα στο σπίτι ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά των δύο νεαρών σε μπουκάλια και ποτήρια.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και γενετικό υλικό, όπως και της κοπέλας τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου με το οποίο είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πευκούς. Από τη μέχρι τώρα διαδικασία δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο για τρίτο πρόσωπο. 

Ο 19χρονος, στην αρχική του κατάθεση είχε πει ότι ο φίλος του χτύπησε την θανούσα με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ στη συνέχεια ήρθε η κατάθεση του 21χρονου, ο οποίος αρνείτο οποιαδήποτε συμμετοχή στις πράξεις που τους καταλογίζουν. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο 19χρονος ήταν αυτός που σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια, ζητώντας να εξεταστεί το σίδερο για αποτυπώματα.

Ο 21χρονος φέρεται να είπε στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση: «Όταν έπιασε το σίδερο, έφυγα, πήγα στο άλλο δωμάτιο και τραβούσα τα μαλλιά μου. Δεν τον είδα να την χτυπάει με το σίδερο».

Ο 19χρονος απ’ την πλευρά του φέρεται να είπε: «Πήρε το ηλεκτρικό σίδερο, εγώ τον έσπρωξα, με πέτυχε ξυστά και μετά κοπάνησε δύο φορές την Ελένη στο κεφάλι».

Διαβάστε ακόμα:

Επί 8 ώρες ήταν ζωντανή η Ελένη Τοπαλούδη πριν πνιγεί στη θάλασσα