Η υπόθεση της διπλής δολοφονίας στη Κύπρο εξελίσσεται ραγδαία με την Αστυνομία να φαίνεται αισιόδοξη για την διαλεύκανση της, αλλά και με τα ερωτήματα να παραμένουν πολλά.

Ο 33χρονος που είχε συλληφθεί για την δολοφονία στην Κύπρο, αναγνωρίστηκε απ’ τον 15χρονο, μετά και την διαδικασία αναγνώρισης που περιμέναμε να γίνει σήμερα, Παρασκευή.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου εκείνο το βράδυ το αγόρι ενώ είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει αν έβλεπε κάποιο όνειρο ή αν το άκουγε πραγματικά. Κάποιος που μπήκε στο δωμάτιό του τού είπε ότι σκότωσε τους γονείς του και τον ρώτησε πού είναι τα λεφτά.

Σύμφωνα με τον 15χρονο, αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον ξύπνησε εκείνη τη νύχτα, αφού υποτίθεται πως είχε σκοτώσει τους γονείς του προκαλώντας τους θανάσιμα τραύματα με μαχαίρι.

Η αναγνώριση παρόλα αυτά είναι αμφίβολης αξίας αυτή τη στιγμή, καθώς η φωτογραφία του 33χρονου είχε διαρρεύσει στα κοινωνικά δίκτυα και η πιθανότητα ο 15χρονος να την είδε, είναι μεγάλη.

Ο 33χρονος είχε δώσει στοιχεία για το φονικό στην Κύπρο, κατονομάζοντας δύο συνεργάτες, δύο αδέλφια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον 33χρονο δύο αδέλφια με πλούσιο παρελθόν σε κλοπές και διαρρήξεις εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τα δύο αδέλφια, έχουν πλούσιο παρελθόν και για διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων, και η Αστυνομία αναμένεται να προσχωρήσει στην έκδοση νέων ενταλμάτων σύλληψης.

«Αυτό που έγινε, σχεδιάζεται τα τελευταία 5 χρόνια» δήλωσε ο 33χρονος, ο οποίος μάλλον γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες για τη δολοφονία του ζεύγους στην Κύπρο.

Να υπενθυμίσουμε πως ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο βρέθηκε για το διπλό φονικό στην Κύπρο και αναμένεται να “δώσει” απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Μια πιτζάμα με μερικές κηλίδες αίματος, βρέθηκε καλά κρυμμένη στο σπίτι του ζεύγους Χατζηγεωργίου στην Κύπρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Πολίτη» και είναι ένα σημαντικό τεκμήριο. Η πιτζάμα με τις κηλίδες αίματος έχει σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Σύλληψη 33χρονου για την υπόθεση του διπλού φονικού στην Κύπρο