Οι εξελίξεις αναφορικά με το φονικό στο Στροβολό της Κύπρου δεν σταματάνε. Κατάθεση ως βασικός μάρτυρας έδωσε ο 15χρονος γιός του δολοφημένου ζευγαριού.

Ο μοναδικός μάρτυρας για την δολοφονία στην Κύπρο, ο έφηβος γιος του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου, ανέφερε στη κατάθεση του τον λόγο που ο φερόμενος ως δράστης δεν τον πείραξε αφου σκότωσε τους γονείς του.

Η κατάθεση του παιδιού έγινε χωρίς να είναι παρών ο δικηγόρος του. Η κατάθεση του 15χρονου αναφέρει πως ο δράστης δεν τον πείραξε γιατί, όπως του είπε, έχει και αυτός έναν γιο. Μετά τα λόγια αυτά του γιού, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις γύρω απ’ τον συλληφθέντα για το έγκλημα.

Ταυτόχρονα, υπάρχει περίπτωση σήμερα, Παρασκευή, να κληθεί ο γιος της οικογένειας να αναγνωρίσει τον 33χρονο φερόμενο ως δράστη για να διαπιστωθεί αν ήταν ένας απο αυτούς που μπήκαν μέσα στο σπίτι του αδικοχαμένου ζευγαριού.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιώργος Παπαϊωάννου, τόνισε πως ο ανήλικος είναι «αμέτοχος σε αυτό το εγκληματικό συμβάν», ενώ εξέφρασε την εντύπωση του ότι ο 15χρονος στοχοποιήθηκε.

Το ζευγάρι στην Κύπρο βρέθηκε δολοφονημένο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τα θύματα είναι ένας εκπαιδευτικός και η σύζυγός του, τραπεζική υπάλληλος. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως ο θάνατος των δύο ατόμων προκλήθηκε από 40 μαχαιριές.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στον λαιμό και τον θώρακα.

Ο 15χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως είδε δύο άτομα με κουκούλες να μπαίνουν στο σπίτι ενώ πρόσθεσε πως του είπαν να μην φοβάται καθώς δεν θα τον πείραζαν.

Σημειώνεται, πάντως, πως η αστυνομία δεν εντόπισε ίχνη διάρρηξης στο σπίτι ενώ δεν έχει εντοπιστεί και το φονικό μαχαίρι.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 15χρονου εκείνο το βράδυ το αγόρι ενώ είχε ξαπλώσει να κοιμηθεί άκουσε τη μητέρα του να κλαίει αλλά δεν μπορούσε να καταλάβει αν έβλεπε κάποιο όνειρο ή αν το άκουγε πραγματικά. Κάποιος που μπήκε στο δωμάτιό του τού είπε ότι σκότωσε τους γονείς του και τον ρώτησε πού είναι τα λεφτά.

Διαβάστε επίσης:

Το αποδεικτικό στοιχείο που βρέθηκε για το διπλό φονικό στην Κύπρο