Δολοφονία 13χρονης στην Άμφισσα: «Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω»

LIKE US ON FACEBOOK

Την Πέμπτη αναμένεται ν’ απολογηθεί ο 34χρονος κρεοπώλης, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα το 13χρονο κορίτσι στην Άμφισσα όταν πυροβόλησε με καραμπίνα.

«Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω», δήλωσε ο δράστης για τη δολοφονία της 13χρονης στην Άμφισσα μιλώντας στους αστυνομικούς.

Ο 34χρονος δράστης κρυβόταν για μια ολόκληρη εβδομάδα στα κακοτράχαλα μονοπάτια και ερημικά ξέφωτα της Γκιώνας. Όλες αυτές τις μέρες, έτρωγε ό,τι έβρισκε και έπινε νερό απ’ το βουνό μέχρι να τον πείσει ο δικηγόρος του να παραδοθεί.

Ενώπιον των αστυνομικών, ο 34χρονος εμφανίστηκε καταβεβλημένος ενώ απέδωσε την πράξη του στις συχνές κλοπές που είχαν συμβεί στην επιχείρησή του, κάτι που, όπως είπε, τον «τύφλωσε» όταν αντίκρισε Ρομά τους οποίους θεωρούσε υπαίτιους.

«Ο θάνατος ενός μικρού παιδιού προήλθε χωρίς να το θέλω. Βρέθηκε σε λάθος τόπο και λάθος χρόνο στο συγκεκριμένο σημείο αυτής της αντιδικίας που υπήρξε», δήλωσε ο 34χρονος για τη δολοφονία της 13χρονης στην Άμφισσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος δεν μιλάει πολύ, είναι σκεπτικός κι αναμένει την Πέμπτη για να απολογηθεί. Όσοι τον συνάντησαν αναφέρουν πως έχει μετανιώσει και το μόνο που λέει είναι ότι «για όλα φταίει η κακιά στιγμή».

Θυμίζουμε ότι ο επιχειρηματίας πυροβόλησε τη 13χρονη με κυνηγετική καραμπίνα μετά από συμπλοκή ανάμεσα στον ίδιο και έναν 35χρονο Ρομά που ζει σε καταυλισμό. Μια εβδομάδα μετά το περιστατικό, ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων του καταυλισμού, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν ήταν η πρώτη φορά που περνούσε με υπερβολική ταχύτητα δίπλα από τον καταυλισμό, ενώ του είχε γίνει ξανά παρατήρηση στο παρελθόν.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχε γίνει και η σύλληψη ενός 40χρονου, ο οποίος βρέθηκε να οδηγεί το αυτοκίνητο του 34χρονου κρεοπώλη που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 13χρονη στην Άμφισσα.

Διαβάστε ακόμα:

Δολοφόνος της 13χρονης στην Άμφισσα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω το κοριτσάκι»

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved