Δοκιμασία 5 ημερών κι έπαθλο 10.000 ευρώ στο MasterChef! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

“Silver Award Week” στο MasterChef! Το επεισόδιο που θα δούμε την Τετάρτη δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο μέχρι τώρα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια μεγάλη δοκιμασία, στην οποία δεν θα μάχονται για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά για ένα χρηματικό έπαθλο. Έρχεται, λοιπόν, δοκιμασία 5 ημερών κι έπαθλο 10.000 ευρώ στο MasterChef.

Διάσημοι σεφ θ’ αποτελούν τους βοηθούς των παικτών του MasterChef, οι οποίοι θα δώσουν μάχη προκειμένου να αναδειχθούν νικητές φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην απαιτητική δοκιμασία των 5 ημερών.

Το trailer είναι αποκαλυπτικό… ειδικά όσον αφορά τον αριθμό των παικτών! Εντύπωση προκαλεί ότι, παρά το γεγονός ότι στο επεισόδιο της Δευτέρας δεν αποχώρησε κανένας παίκτης λόγω ισοβαθμίας, στο trailer ακούμε να λένε για τους “8 καλύτερους” ενώ προς το παρόν παραμένουν 10.

Θα έχουμε διπλή αποχώρηση την Τρίτη; Θ’ αλλάξουν τα δεδομένα και θα προστεθεί ένας ακόμα διάσημος σεφ- βοηθός για τον παίκτη που δεν είχε υπολογίσει η παραγωγή ότι θα παραμείνει στο MasterChef; Λίγη υπομονή και θα μάθουμε!

Προς το παρόν, θυμίζουμε την δεκάδα του MasterChef, όπως έχει διαμορφωθεί.

Το top 10 του MasterChef:

Οι παίκτες μαγειρεύουν σαν… τη γιαγιά τους!

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως θα έχει και το επεισόδιο της Τρίτης, όπου οι παίκτες καλούνται ν’ αφήσουν στην άκρη την τεχνολογία και να μαγειρέψουν σαν… τη γιαγιά τους!

Ποιους θα δυσκολέψει αυτή η δοκιμασία και ποιος θα ετοιμάσει το καλύτερο πιάτο;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved