Δοκιμασία 5 ημερών κι έπαθλο 10.000 ευρώ στο MasterChef! (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

«Silver Award Week» στο MasterChef! Το επεισόδιο που θα δούμε την Τετάρτη δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο μέχρι τώρα στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι παίκτες θα ξεκινήσουν μια μεγάλη δοκιμασία, στην οποία δεν θα μάχονται για την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής, αλλά για ένα χρηματικό έπαθλο. Έρχεται, λοιπόν, δοκιμασία 5 ημερών κι έπαθλο 10.000 ευρώ στο MasterChef.

Διάσημοι σεφ θ’ αποτελούν τους βοηθούς των παικτών του MasterChef, οι οποίοι θα δώσουν μάχη προκειμένου να αναδειχθούν νικητές φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα στην απαιτητική δοκιμασία των 5 ημερών.

Η ευθύνη φυσικά θα είναι όλη πάνω στους παίκτες, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για το τελικό αποτέλεσμα.

Η συγκεκριμένη δοκιμασία θα είναι απολαυστική, με πολλά πειράγματα ανάμεσα στους σεφ αλλά και πολλή μαγειρική! Μια απαιτητική, διαφορετική δοκιμασία για ένα ιδιαίτερο έπαθλο. Ποιος θ’ αναδειχθεί νικητής; Οι σεφ παίρνουν τις θέσεις τους στην κουζίνα και η δοκιμασία ξεκινά!

Το top 10 του MasterChef:

Οι παίκτες μαγειρεύουν σαν… τη γιαγιά τους!

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται πως θα έχει και το επεισόδιο της Τρίτης, όπου οι παίκτες καλούνται ν’ αφήσουν στην άκρη την τεχνολογία και να μαγειρέψουν σαν… τη γιαγιά τους!

Ποιους θα δυσκολέψει αυτή η δοκιμασία και ποιος θα ετοιμάσει το καλύτερο πιάτο;

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved