Τραγωδία με 12χρονο που βίαζε την 6χρονη αδερφή του επανειλημμένα, στη Μεγάλη Βρετανία. Όλα δείχνουν ότι τα κρούσματα βιασμού συνεχώς και αυξάνονται ή βγαίνουν σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας. Στην Ελλάδα εκτιμάται πως ένα στα πέντε παιδιά πέφτει θύμα κάποιας μορφής κακοποίησης, και οι περισσότεροι δράστες είναι άντρες, ηλικίας άνω των 30 ετών και σε ποσοστό 70%-90% ανήκουν στο φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού και είναι άτομα «υπεράνω πάσης υποψίας».

Ο 12χρονος βίαζε την 6χρονη αδερφή του, ενώ οι γονείς τους κοιμούνταν, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο. Ακόμα αποκαλύφθηκε ότι παρών σε έναν βιασμό βρέθηκε ένα ξαδελφάκι των παιδιών, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ο βιασμός αυτός δήλωσε ότι έγινε μετά από επιρροή από σεξουαλική σκηνή σε γνωστό βιντεοπαιχνίδι.

Είναι γεγονότα που μπορεί να τραυματίσουν χρόνια την ψυχολογία και των δύο παιδιών και να δημιουργήσουν προβλήματα στη μετέπειτα ζωή τους. Ο 12χρονος καταδικάστηκε σε 12μηνο εγκλεισμό σε θεραπευτικό ίδρυμα.

Το παιδί αντιμετωπίστηκε διαφορετικά από έναν ενήλικα, δεδομένου του νεαρού της ηλικίας και του ότι δεν είχε συνείδηση για ό,τι έπραττε. Ακόμα μίλησε στο δικαστήριο, για το όνειρο του να γίνει ποδοσφαιριστής, αν και στην ανάκριση αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες που του είχαν προσάψει.

Στο δικαστήριο παρευρέθηκε η μητέρα των δύο παιδιών, η οποία με δάκρυα στα μάτια, δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει το παραμικρό που συνέβαινε μέσα στο ίδιο της το σπίτι.

Το κατάλαβαν όταν η μικρή τους κόρη ανοίχτηκε στη δασκάλα της και εκείνη με τη σειρά της όφειλε να ενημερώσει τους γονείς.

Η κόρη μου ήταν λυπημένη και κλεισμένη στον εαυτό τους πιστεύοντας ότι όλα ήταν δικό της λάθος. Είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι και πλέον δεν νιώθει καμία θλίψη, είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Θέλουμε να γίνουν τα πράγματα σωστά και να γίνει το καλύτερο για την ασφάλεια των παιδιών. Το δικαστήριο πράττει σωστά και θέλω να σιγουρευτώ ότι θα μπορέσουμε όλοι μας κάποια στιγμή στο μέλλον να γίνουμε ξανά οικογένεια

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για τον βιασμό της Τοπαλούδη το 2017