Δικηγόρος παιδοκτόνου Κέρκυρας: Αν κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του, παραιτούμαι

LIKE US ON FACEBOOK

Κι ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα δείξουν εάν η 29χρονη στην Κέρκυρα κακοποιήθηκε σεξουαλικά απ’ τον πατέρα της πριν την σκοτώσει και την θάψει στον κήπο, ο δικηγόρος του δηλώνει ανοιχτά πως εάν αποδειχθεί ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση, θα παραιτηθεί.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του παιδοκτόνου της Κέρκυρας, Βασίλης Νουλέζας, σημείωσε πως θα παραιτηθεί εάν αποδειχθεί ότι το θύμα είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά απ’ τον παιδοκτόνο, κάτι το οποίο αρνείται προς το παρόν ο 52χρονος.

Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Εάν διαπιστωθεί κάτι σχετικό, είμαι υποχρεωμένος, αναγκασμένος, να παραιτηθώ από την υπεράσπισή του

Αυτή τη στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα DNA που θα δείξουν αν η 29χρονη υπήρξε θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή ακόμη και βιασμού, λίγο πριν βρει τον θάνατο απ’ τα χέρια του πατέρα της ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

Ο συνήγορος του παιδοκτόνου είπε πως ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται και δεν το διέπραξε εσκεμμένα. «Είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι διέπραξε αυτές τις πράξεις», συμπλήρωσε.

Ο 52χρονος φέρεται να δήλωσε μέσα απ’ τη φυλακή:

Θόλωσε το μυαλό μου. Έχασα για ένα – δύο λεπτά την πνευματική μου διαύγεια. Σταμάτησε η σκέψη μου! Σκοτείνιασε το μυαλό μου. Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου! Θα αφοσιωθώ στο Θεό. Μου αξίζει η χειρότερη και η πιο αυστηρή ποινή. Δεν ψάχνω ελαφρυντικά. Πονάω για την κόρη μου. Ας με συγχωρέσει ο Θεός

Θυμίζουμε πως ο 52χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, καθώς έχει ομολογήσει ότι σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια την έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού του.

Διαβάστε ακόμα:

Στο νοσοκομείο ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας | Αυτοτραυματίστηκε

Photo: CORFUTVNEWS

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved