Δεύτερη η Στεφανίδη στο Diamond League του Λονδίνου, σημειώνοντας το φετινό της ρεκόρ.

Δεύτερη η Στεφανίδη στο Diamond League, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο, ενώ την ίδια στιγμή κατάφερε να βελτιώσει και το φετινό της ρεκόρ. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Στεφανίδη πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια τα 4,55 μ. και με την πρώτη τα 4,65 μ., ενώ έκανε ένα αποτυχημένο άλμα στα 4,75 μέτρα.

Στη συνέχεια, η Ολυμπιονίκης είχε ένα ακόμη χαμένο άλμα στα 4,82 μ., ύψος, το οποίο δεν κατάφερε να ξεπεράσει, όμως, όλα δείχνουν ότι μπορεί να το καταφέρει στο άμεσο μέλλον.

Στο Diamond League βρέθηκε και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία έμεινε στα 4,55 μ. και κατάφερε να κατακτήσει την έβδομη θέση. Η ίδια ξεπέρασε αυτό το ύψος με τη δεύτερη προσπάθεια, ενώ λίγο νωρίτερα κατάφερε να περάσει με την πρώτη το άλμα στα 4,40 μ.

Παράλληλα, την τέταρτη θέση στο Diamond League του Λονδίνου κατέλαβε και ο Μίλτος Τεντόγλου. Ο πρωταθλητής Ευρώπης σε κλειστό και ανοιχτό στίβο σημείωσε στην πέμπτη του προσπάθεια, με το καλύτερο άλμα στα 7,99μ., ενώ είχε δύο ακόμη πετυχημένες προσπάθειες στα 7,84μ. και 7,87μ.. Τέλος, ο ίδιος είχε ακόμη τρεις αποτυχημένες προσπάθειες.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ακόμη ότι ο Ανδρέας Πανταζής προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου εφήβων/νεανίδων, στο Μπορός της Σουηδίας, πετυχαίνοντας άλμα στα 15,91 μ. (-1,0). Μάλιστα, ο ίδιος βελτίωσε και το ατομικό του ρεκόρ.