Τώρα μπορείς να δεις πόσους λαχνούς έχεις για τη σούπερ-φορολοταρία καθώς το απόγευμα του Σαββάτου ξεκίνησε η ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ. Εκεί, ο κάθε φορολογούμενος μπορεί να δει πόσους λαχνούς έχει για την σούπερ κλήρωση της Κυριακής, όπου 10.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις εδώ και να εισάγεις τους κωδικούς σου. Στη συνέχεια θα μάθεις την αξία των συναλλαγών που πραγματοποίησες με πλαστικό χρήμα μέσα στους προηγούμενους μήνες, το πλήθος των λαχνών που έχεις συγκεντρώσει και τους αριθμούς με τους οποίους λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση.

Την Κυριακή θα γίνουν συνολικά δέκα κληρώσεις και 10.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Τα χρήματα θα πιστωθούν την 29η Δεκεμβρίου, εφόσον οι τυχεροί έχουν δηλώσει τους λογαριασμούς IBAN στην εφαρμογή. Όσοι κερδίσουν και δεν έχουν δηλώσει τον λογαριασμό τους (θα πρέπει να είναι μόνοι δικαιούχοι ή πρώτοι) θα ειδοποιηθούν από την ΑΑΔΕ προκειμένου εντός τριών μηνών να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να λάβουν το έπαθλο.

Πώς υπολογίζεται ο αριθμός των λαχνών

Κάθε ΑΦΜ μετέχει στην κλήρωση ανάλογα με τον αριθμό των λαχνών που συγκεντρώνει, με βάση την κλίμακα που έχει οριστεί και το ύψος των μηνιαίων συναλλαγών του.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των συναλλαγών του μήνα στον οποίο αφορά η κλήρωση, ως εξής:

  • Για συνολικό άθροισμα συναλλαγών έως 100 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε ένα ευρώ.
  • Για τα επόμενα 400 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 101 ευρώ μέχρι 500 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε δύο ευρώ.
  • Για τα επόμενα 500 ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από 501 ευρώ μέχρι 1.000 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τρία ευρώ.
  • Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από 1.001 ευρώ, ένας λαχνός για κάθε τέσσερα ευρώ.
Photo: Shutterstock