Δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο Αποστολάκης

LIKE US ON FACEBOOK

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές ο Αποστολάκης, όπως έγινε γνωστό μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ.

Πιο συγκεκριμένα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση, μετά τη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον κ. Αποστολάκη, με τον οποίον συμφώνησαν από κοινού να μην είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ακόμη ότι ο Ευάγγελος Αποστολάκης δεν θα είναι υποψήφιος προκειμένου να μπορέσει απερίσπαστος, ως πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, να επιτελέσει το εθνικό του καθήκον.

Σημειώνεται ότι λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, έστειλε το μήνυμα ότι όποιος παραβιάσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και της Κυπριακής Δημοκρατίας, κράτους-μέλους της Ε.Ε.., θα έχει συνέπειες.

Ο ίδιος έκανε λόγο για επιβολή κυρώσεων εις βάρος της Τουρκίας εάν επιβεβαιωθεί η πραγματοποίηση γεωτρήσεων στην κυπριακή ΑΟΖ, ενώ ανέφερε ακόμη ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς.

Σημειώνεται ακόμη ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις έρχονται λίγες ώρες αφότου το κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ανέφερε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει σοβαρές ενδείξεις ότι η Τουρκία έχει αρχίσει γεώτρηση με τον «Πορθητή» στην κυπριακή ΑΟΖ, στα δυτικά του νησιού.

Διαβάστε τις δηλώσεις Τσίπρα μετά το ΚΥΣΕΑ:

Τσίπρας μετά το ΚΥΣΕΑ: Κυρώσεις στην Τουρκία εάν επιβεβαιωθεί γεώτρηση εντός της ΑΟΖ

Photo: INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved