Δεν είναι ηθικά κατάλληλος για Πρόεδρος ο Τραμπ

LIKE US ON FACEBOOK

Ως ακατάλληλο από ηθική άποψη κρίνει τον Πρόεδρο Τραμπ ο πρώην διευθυντής του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας. Ο Τζέιμς Κόμεϊ είπε μάλιστα πως ο Τραμπ κάνει «τρομακτική ζημιά» στους θεσμικούς κανόνες.

Δεν είναι ηθικά κατάλληλος για Πρόεδρος ο Τραμπ, τόνισε ο Τζέιμς Κόμεϊ σε κείμενό του στο ABC ενώ σημείωσε πως δεν πιστεύει τις ιστορίες σύμφωνα με τις οποίες έχει πρόβλημα υγείας ή βρίσκεται στα αρχικά στάδια της άνοιας.

Δεν πιστεύω ότι είναι ανίκανος από ιατρική άποψη. Πιστεύω ότι είναι ανίκανος από ηθική άποψη να είναι Πρόεδρος

Παράλληλα, ο Κόμεϊ εξέφρασε την άποψη πως ο Πρόεδρος οφείλει να ενσαρκώνει και να παραμένει προσηλωμένος στις αξίες που βρίσκονται στην καρδιά της χώρας του. «Η πιο σημαντική (από αυτές τις αξίες) είναι η αλήθεια. Αυτός ο πρόεδρος δεν είναι ικανός να το κάνει».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του προς τις γυναίκες αλλά στα ψέματα που λέει για μικρά και μεγάλα θέματα:

Ένας άνθρωπος (…) που μιλάει και συμπεριφέρεται στις γυναίκες σαν να είναι κομμάτια κρέατος, που λέει μόνιμα ψέματα για θέματα μεγάλα και μικρά κι επιμένει ότι ο αμερικανικός λαός τα πιστεύει, αυτός ο άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για να είναι Πρόεδρος των ΗΠΑ, για ηθικούς λόγους. Και αυτή δεν είναι μια πολιτική δήλωση

«Είναι ακατάλληλος από ηθική άποψη να είναι πρόεδρος», επανέλαβε ο Κόμεϊ για ακόμα μια φορά.

Στην αποκλειστική συνέντευξή του στον Τζορτζ Στεφανόπουλος του ABC, ο Κόμεϊ απάντησε πως είναι «πιθανό, αλλά δεν το ξέρω», όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει εάν οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών μπορεί να έχουν στοιχεία που αποδεικνύουν τις φήμες για το ταξίδι του Τραμπ στη Μόσχα το 2013.

Διαβάστε ακόμα:

O Trump κλέβει τις ιδέες του House of Cards!

Photo: Getty Images
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved