«Δεν ανήκει σε μένα το υλικό παιδικής πορνογραφίας», λέει τώρα ο βιαστής της Δάφνης μετά τις νέες κατηγορίες εναντίον του. Ο 52χρονος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, επέστρεψε στη φυλακή.

Ο 52χρονος βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον της ανακρίτριας και υποστήριξε πως το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στο ημιυπόγειο διαμέρισμά του, δεν ανήκει στον ίδιο αλλά σε τρίτα πρόσωπα.

Θυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών ασκήθηκε σε βάρος του νέα συμπληρωματική ποινική δίωξη για παιδική πορνογραφία. Η κατηγορία απαγγέλθηκε αφού οι Αρχές ολοκλήρωσαν την έρευνα στο υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του.

Κατά την απολογία του, ο προφυλακιστέος για άγρια σεξουαλική κακοποίηση μιας φοιτήτριας εξέφρασε την άποψη ότι δεν έχει καμία σχέση με το υλικό που κατασχέθηκε, τονίζοντας πως όσα βρέθηκαν στον σκληρό του δίσκο δεν του ανήκουν. Ο ίδιος συμπλήρωσε πως έκανε σέρβις σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές πελατών του και κρατούσε στο συρτάρι του τους παλιούς σκληρούς δίσκους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις κάμερες που είχε ο 52χρονος στο σπίτι του βρέθηκαν καταγεγραμμένα και τα βασανιστήρια στα οποία είχε υποβάλλει την άτυχη φοιτήτρια τον περασμένο Μάιο, ενώ είχε καταγράψει επίσης και τουλάχιστον έξι κοπέλες όταν ντύνονταν.

Κληθείς ν’ απαντήσει σχετικά με τις κάμερες, ο κατηγορούμενος είπε πως τις είχε τοποθετήσει για την ασφάλεια του κι το γνώριζαν όλες οι κοπέλες που δούλεψαν στο σπίτι του.