Για ακόμα μια μέρα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ μπήκαν στις σχολικές αίθουσες κι εξετάστηκαν σε τέσσερα μαθήματα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Δείτε τα θέματα των Πανελλαδικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ, όπως δημοσιεύθηκαν από το υπουργείο Παιδείας. Πρόκειται για τα θέματα στα τέσσερα μαθήματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων.

Τα θέματα ανά μάθημα:

Ειδικά Μαθήματα

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου.

Πιο αναλυτικά, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), Ελεύθερο (25/6) και Γραμμικό Σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).

Όσον αφορά τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.

Οι εξεταζόμενοι για τις Πανελλήνιες πρέπει να έχουν μαζί τους:

  • Το δελτίο του εξεταζόμενου
  • Την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο
  • Δυο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο), μολύβι, γομολάστιχα, γεωμετρικά όργανα, μολύβι, γομολάστιχα
  • Όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει μαζί του ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό
  • Στα εξεταστικά κέντρα θα υπάρχουν ειδικά μηχανήματα-«κόφτες» για τα κινητά. Αν εντοπιστεί μαθητής με κινητό τηλέφωνο, ακόμη και απενεργοποιημένο, το πιθανότερο είναι να μηδενιστεί το γραπτό του
  • Δεν επιτρέπεται η χρήση υπολογιστικών μηχανών και διορθωτικού (blanco)

Διαβάστε ακόμα:

Σε ακόμα πέντε μαθήματα εξετάστηκαν οι υποψήφιοι στα ΕΠΑΛ

Photo: Konstantinos Tsakalidis / SOOC