Μέσα από τις φυλακές στην Τρίπολη όπου και κρατείται μίλησε ο 29χρονος ηθοποιός για την υπόθεση βιασμού του 24χρονου οδηγού ταξί. «Δεν τον βίασα, δεν υπήρχε φλερτ», λέει ο 29χρονος ηθοποιός για την υπόθεση βιασμού.

Ξέσπασε ο 29χρονος ηθοποιός για την υπόθεση βιασμού μέσα από τις φυλακές Τριπόλεως μιλώντας στην Κυριακάτικη Real News. Ο ηθοποιός υπερασπίζεται τη θέση του, αρνείται τις κατηγορίες που τον βαραίνουν και λέει τι πραγματικά έγινε στο ταξί κατά τη δική του οπτική.

 Δεν είμαι ο δράκος των ταξιτζήδων. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα αθωωθώ. Έχω διασυρθεί στο πανελλήνιο από μια κατηγορία που και εγώ δεν ξέρω από πού προκύπτει. Δεν τον βίασα, δεν υπήρξε φλερτ, δεν υπήρξε τίποτα ανάμεσά μας

Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν γνωρίζει τον ταξιτζή κι αν τον γνώριζε δεν θα χρησιμοποιούσε αυτήν την εφαρμογή για ταξί.

«Αν τον γνώριζα γιατί να χρησιμοποιούσα τη συγκεκριμένη εφαρμογή που δείχνει ποιο ταξί είναι κοντά;», αναρωτιέται ο ίδιος.

Ο ηθοποιός παράλληλα, υποστηρίζει πως δεν έκαναν χρήση ουσιών. Ο ίδιος είχε γυρίσει από ένα sex shop και είπε στον ταξιτζή τι είχε μόλις αγοράσει.

Το μόνο λάθος μου ήταν ότι γυρνώντας από το sex shop με ρώτησε τι είχα αγοράσει και του είπα ανάμεσα σε άλλα ότι είχα πάρει “πόπερ” που οι άσχετοι το χαρακτηρίζουν ουσία βιασμού. Δεν συζητήσαμε καθόλου για να κάνουμε κάτι μεταξύ μας. Λέγαμε εμπειρίες που είχε ο καθένας στη ζωή του

Αναφορικά με την δεύτερη υπόθεση και την καταγγελία ενός άλλου οδηγού ταξί, ο ηθοποιός το διαψεύδει λέγοντας πως «πήγε ο δικηγόρος μου στον εισαγγελέα και αυτός του είπε ότι δεν υπάρχει άλλη κατηγορία».

Να σημειώσουμε πως ο 29χρονος συνελήφθη από την αστυνομία στις 13 Νοεμβρίου για την υπόθεση του βιασμού και αντιμετωπίζει κατηγορίες για ασελγείς πράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Η κατάθεση του διευθυντή της Beat που «καίει» τον ηθοποιό