12χρονη στην Μεσσηνία έκλεψε… 6.500 ευρώ

LIKE US ON FACEBOOK

Σύμφωνα με τοπικό μέσο ενημέρωσης μια 12χρονη στην Μεσσηνία έκλεψε 6.500 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός επιχειρηματία στο Χαρακοπιό Πυλίας. Έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και της 12χρονης και των γονιών της.

Μια 12χρονη στην Μεσσηνία έκλεψε 6.500 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός επιχειρηματία. Η Ασφάλεια Καλαμάτας σχημάτισε δικογραφία για κλοπή. Οι γονείς της 12χρονης είπαν στους αστυνομικούς ότι η κόρη τους, έφερε στο σπίτι 6.500 ευρώ. Η κλοπή είχε γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου από το αμάξι επιχειρηματί στο Χαρακοπιό Πυλίας.

Ο 42χρονος πατέρας είναι γνωστός στην Ασφάλεια για κλοπές. Επίσης, η 40χρονη μητέρα κατηγορείται επίσης για την συγκεκριμένη κλοπή καθώς έρχεται αντιμέτωπη και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Στην επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι ο επαγγελματίας γύρισε το μεσημέρι στο σπίτι του για λίγη ώρα, γι’ αυτό τον λόγο άφησε και το αυτοκίνητό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του ξεκλείδωτο. Στην θέση του συνοδηγού βρισκόντουσαν και τα 6.500 ευρώ. Το κορίτσι, όπως δείχνουν τα στοιχεία έκλεψε τα χρήματα. Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες κατέληξαν στο σπίτι της 12χρονης όπου και το έψαξαν. Οι γονείς παραδέχτηκαν ότι η κόρη τους είχε κλέψει τα λεφτά.

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του κοριτσιού βρέθηκαν 2.100 ευρώ. Επίσης, βρέθηκαν 310 ευρώ στην κατοχή του πατέρα της 12χρονης. Έτσι, οι γονείς φέρεται ότι ομολόγησαν ότι η κόρη τους έκλεψε το χρηματικό ποσό. Σε βάρος και των τριών έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία αναμένεται να παραδοθεί στην Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

12χρονος έκλεψε την πιστωτική των γονιών του και πέταξε ως το Μπαλί!

 

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved