Χανιά: Έκρηξη σε εστιατόριο με τραυματίες

LIKE US ON FACEBOOK

Σύγχυση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης στα Χανιά λόγω μικρής έκρηξης που σημειώθηκε σε εστιατόριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άνθρωποι.

Η έκρηξη σε εστιατόριο έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην Παλιά Πόλη των Χανίων. Το ατύχημα προκλήθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το κατάστημα βρίσκεται στην Ποτιέ και Νταλιάνη και η έκρηξη προκλήθηκε εξαιτίας κακής σύνδεσης του καλωδίου της φιάλης με το γκριλ, όταν εργαζόμενος πήγε να μαγειρέψει.

Τότε ήταν η στιγμή που έγινε μικρή έκρηξη, με το ωστικό κύμα να σπάει τμήμα τζαμιού του καταστήματος. Ο ήχος από το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση καθώς ακούστηκε σε ολόκληρο τον πεζόδρομο.

Κομμάτια από τα τζάμια εκτοξεύτηκαν στον πεζόδρομο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφριά δύο άτομα, μια γυναίκα 40 ετών και ένας 57χρονος άντρας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παράλληλα, μια εργαζόμενη υπέστη εκδορές από θραύσματα.

Σημειώνεται πως στο σημείο έσπευσε αμέσως όχημα της Πυροσβεστικής διότι αρχικά η πληροφορία που έφτασε στα αυτιά των πυροσβεστών ήταν ότι εξερράγη φιάλη υγραερίου.

Ευτυχώς απ’ την έκρηξη σε εστιατόριο δεν προκλήθηκε πυρκαγιά, όμως, το όχημα της Πυροσβεστικής με 3 άντρες έσπευσαν να ελέγξουν ότι δεν υπάρχει διαρροή υγραερίου.

Ευτυχώς, όμως, δεν έγινε κάτι τέτοιο κι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved