Καταγγελία σοκ 26χρονης για βιασμό της από 62χρονο άνδρα, ο οποίος την ώρα που περπατούσε το απόγευμα της Τετάρτης σε μια οδό της Χαλκίδας, την πλησίασε και την έσυρε με τη βία μέσα σε μια οικοδομή.

Φρίκη προκαλεί η είδηση για τον βιασμό 26χρονης από 62χρονο άνδρα. Η αστυνομία της Χαλκίδας αναζητά τον 62χρονο, με την κατηγορία του βιασμού και της πρόκλησης σωματικής βλάβης.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr, ανάμεσα στο θύμα και τον δράστη φέρεται να υπήρχε κάποια γνωριμία στο παρελθόν. Σύμφωνα με την καταγγελία της 26χρονης στην αστυνομία, το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που περπατούσε σε μια οδό της Χαλκίδας, ο 62χρονος την πλησίασε και δια της βίας την έσυρε μέσα σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή.

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, εκεί ο 62χρονος την έδεσε με σχοινί, της έκλεισε το στόμα με ταινία και στη συνέχεια αφού της έβγαλε τα ρούχα τη βίασε με ένα μπουκάλι.

Η 26χρονη μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να πάει μόνη της στο νοσοκομείο της πόλης. Όταν βγήκε απ’ το νοσοκομείο, το πρωί της Παρασκευής κατέθεσε στην αστυνομία, μήνυση κατά του 62χρονου.

Ο δράστης καταζητείται απ’ τις αστυνομικές Αρχές με την κατηγορία του βιασμού και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.