Χαλάζι και σφοδρή βροχή στην Αθήνα | Μέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία;

LIKE US ON FACEBOOK

Χαλάζι και βροχή στην Αθήνα απ’ το μεσημέρι της Δευτέρας. Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και πότε να περιμένουμε βελτίωση του καιρού;

Η βροχή και το χαλάζι στην Αθήνα έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας, ενώ σημαντικά είναι και τα κυκλοφοριακά προβλήματα, και σε μεγάλους κεντρικούς δρόμους.

Το τοπίο και οι δρόμοι ξαφνικά «άσπρισαν» απ’ το χαλάζι, με τους περαστικούς ν’ αναζητούν «καταφύγιο» σε καταστήματα προκειμένου να προστατευτούν απ’ την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού αναμένεται τουλάχιστον για σήμερα, Δευτέρα, και αύριο, Τρίτη, ιδιαίτερα έντονη αστάθεια σε όλη τη χώρα με τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

Διακοπές ρεύματος

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα, διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε Περιστέρι, Κολωνό, Κορυδαλλό, Νίκαια αλλά και σε κάποιες περιοχές του Πειραιά.

Πότε θα φτιάξει ο καιρός;

Ο καιρός θα είναι άστατος σήμερα, Δευτέρα, αλλά και την Τρίτη, ενώ σύμφωνα με το meteo.gr, πολύ ενισχυμένοι ριπαίοι άνεμοι αναμένονται κατά τόπους σε περιοχές όπου θα εκδηλώνονται καταιγίδες.

Στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής, η πόλη της Αθήνας και η Κρήτη.

Την Τρίτη (16/04) τα φαινόμενα αρχικά θα εντοπίζονται στην ανατολική και νότια χώρα, αλλά τις «θερμές» ώρες της ημέρας θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά, ενώ την Τετάρτη (17/04) βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και νοτιανατολικά διαμερίσματα της χώρας.

Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού για τις ημέρες του Πάσχα:

Ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα | Τι λένε οι μετεωρολόγοι;

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved