Οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα την Κυριακή το πρωί στο Χαλάνδρι, όπου ένας 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 27χρονος πατέρας πυροβόλησε με καραμπίνα τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

H οικογενειακή τραγωδία φέρεται να εκτυλίχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, επί της οδού Τυμφρηστού και Μεσσηνίας.

Τον πυροβολισμό άκουσε μια γειτόνισσα, η οποία στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο διαμέρισμα εντόπισαν στο σπίτι το άψυχο σώμα του 4χρονου παιδιού δίπλα στον νεκρό πατέρα.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 27χρονος άνδρας, πρόσφατα ήταν σε διάσταση από τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, την αστυνομία φέρεται να ειδοποίησε η γυναίκα του άνδρα με την οποία ήταν σε διάσταση. Η γυναίκα προσπαθούσε να τον βρει στο τηλέφωνο και επειδή δεν απαντούσε, πήγε στο διαμέρισμα, όπου τον βρήκε τελικά νεκρό δίπλα στον γιο τους.

Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής, το οποίο διερευνά τις συνθήκες αυτής της οικογενειακής τραγωδίας.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο…