Η Δήμητρα Δανίκα με το Being Me έχει στόχο να προβάλει προς τα έξω αυτό που η κάθε γυναίκα αισθάνεται ότι είναι! Μέσα από ένα makeover, έχει ως στόχο να “παντρέψει” την εμφάνιση της γυναίκας σε συνδυασμό με την προσωπικότητά της.

Το Being Me by Dimitra Danika θα είναι μαζί μας στο Revival στις 11 το πρωί στο Life Gallery Athens Hotel & Spa και θα περιμένει όλες τις γυναίκες που θέλουν ν’ αναδείξουν την αυθεντικότητά τους!

«Aπό το ξεκίνημα της ζωής μας εκπαιδευόμαστε και εντασσόμαστε σε κοινωνικές νόρμες, δεν αφηνόμαστε ελεύθεροι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και άρα το προσωπικό μας στιλ», αναφέρει η ομάδα του Being Me.

Being Me by Dimitra Danika

Και εδώ έρχεται και εντάσσεται η hair designer, Δήμητρα Δανίκα με την ομάδα της και προβάλλει προς τα έξω αυτό που η κάθε γυναίκα αισθάνεται ότι είναι, υπό το πρίσμα του out-of-the-box project, το Being Me. Μέσα από ένα δυναμικό makeover, επιτυγχάνεται το “πάντρεμα” της εμφάνισή της σε συνδυασμό με την προσωπικότητα της.

Πρόκειται για ένα πρότζεκτ αποκλειστικά αφιερωμένο στην αυθεντικότητα των γυναικών, το οποίο μεταφράζεται μέσα από την προσωπική αφήγηση της γυναίκας, όπως αυτή προκύπτει από αναμνήσεις, βιώματα, συναισθήματα, κάτι σαν ψυχογράφημα το οποίο αποτελεί έμπνευση για τη Δήμητρα.

Being Me by Dimitra Danika

“Τα μαλλιά, τα ρούχα, το στιλ μας έχουν κάτι να αφηγηθούν για εμάς.”

Μέσα από την ιστορία της, προκύπτει το σενάριο που σκηνοθετεί η ηθοποιός Μαίρη Λούση, μαζί με τη Δήμητρα, και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο φακό της φωτογράφου, Εύας Βαρβεροπούλου και κατόπιν εξελίσσεται σε video από μια ομάδα ταλαντούχων συνεργατών.

Being Me by Dimitra Danika

Το “Being Me” είναι μια διαδικασία πολυδιάστατη, όπως εξάλλου και η προσωπικότητα κάθε γυναίκας, η οποία διαρκώς εμπλουτίζεται με ιδέες και εξελίσσεται. Όλοι οι άνθρωποι έχουν να πουν μια ιστορία, αρκεί να μπορείς να τους ακούσεις και ύστερα αυτό να το χρησιμοποιήσεις ως μέσο για να προβείς στην ιδανική ανανέωση, και αλλαγή της εμφάνισης των μαλλιών τους. Γυναίκες του BEING ME, όπως η Αμαλία Κυπαρίσση,  η Τζίνα Κωνσταντοπούλου, η Έφη Αλεβίζου, η Ανδρονίκη Κολοβού, η Ειρήνη Σκυλακάκη κ.α. αφέθηκαν σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία που υποστηρίζει τη μοναδικότητα του να είσαι εσύ.

H εικόνα που προκύπτει λειτουργεί ως μεταμόρφωση και δίνει αυτοπεποίθηση, εξηγεί η Δήμητρα και κάθε φορά προκύπτει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα όπως και με τα βίντεο του Being me.

Περισσότερες πληροφορίες για το Revival εδώ: www.facebook.com/events/ . Παράλληλα, μπορείς να βρεις ό,τι ψάχνεις και στο επίσημο site, w4w.gr, και να κλείσεις το εισιτήριό σου από τώρα μέσω του viva.

Δες ακόμα:

Revival: Πίστεψε ότι βρίσκεσαι εδώ για κάποιο λόγο