Το BBC κι άλλα διεθνή Μέσα μεταδίδουν πως ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο, το οποίο συνετρίβη το Σάββατο έξω απ’ το γήπεδο της ομάδας. Όμως, προς το παρόν η ομάδα δεν έχει επιβεβαιώσει την πληροφορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα, είναι νεκρός ο ιδιοκτήτης της Λέστερ, Βικάι Σβιβαναναπράμπα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι ήταν συνολικά οι επιβαίνοντες στο ελικόπτερο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ούτε απ’ το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ομάδας, αλλά ούτε και κάποια ανακοίνωση απ’ τη Λέστερ σχετικά με την τύχη του προέδρου της ομάδας.

Ο δημοσιογράφος, Μπεν Τζέικομπς, των BelNsports και ESPN, αναφέρει στο Twitter του ότι η εταιρεία του Ταϊλανδού επιχειρηματία, τον πληροφόρησε ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Λέστερ βρισκόταν εντός του ελικοπτέρου.

Μίλησα με την King Power, η οποία θα δημοσιεύσει επίσημη δήλωση αύριο. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ βρισκόταν στο οκταθέσιο ελικόπτερο που θα κατευθυνόταν προς το Λονδίνο. Ένα μηχανικό πρόβλημα κατά αμέσως μετά την απογείωση προκάλεσε φωτιά πριν τη συντριβή στο πάρκινγκ

Ο 63χρονος Σριβανταναπράμπα, που έκανε την περιουσία του με τα «Duty Free» καταστήματα «King Power», έχει τέσσερα παιδιά. Αγόρασε τη Λέστερ το 2010 και το 2016 πανηγύρισε με την ομάδα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ είναι ιδιοκτήτης και της βελγικής Λέουβεν.

Η ανακοίνωση της Λέστερ που εκδόθηκε την Κυριακή σημειώνει:

Βοηθούμε την Αστυνομία της Leicestershire και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στην αντιμετώπιση ενός σοβαρού συμβάντος στο King Power Stadium. Η ομάδα θα εκδώσει μια πιο λεπτομερή ανακοίνωση όταν υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο Skynews, το ελικόπτερο απογειώθηκε, ενώ μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο πιλότος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να συντριβεί μέσα στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Στο ίδιο πάρκινγκ συνηθίζουν να σταθμεύουν τα μέλη του προσωπικού της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου. Στον χώρο ξέσπασε φωτιά, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα και μονάδες της Πυροσβεστικής.

Διαβάστε ακόμα:

Συνετρίβη έξω από το γήπεδο το ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ