Αυτοτραυματίστηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη. H νέα λεπτομέρεια της ιατροδικαστικής έκθεσης που διαψεύδει όσα λένε οι δύο κατηγορούμενοι.

Σύμφωνα και με πληροφορίες από τους συγγενείς, αυτοτραυματίστηκε ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε με αιμορραγία στο κεφάλι στις φυλακές Γρεβενών όπου και κρατείται.

«Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει!», δήλωσε στον ΑΝΤ1 συγγενικό πρόσωπο του 21χρονου.

Το ίδιο πρόσωπο επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον 19χρονο, αναφέροντας πως ήταν η «καταστροφή του» και η «καταστροφή της κοπέλας και η δική μας».

Πιστεύω ότι τον Μ… τον εκμεταλλευόταν. Του ζητούσε συχνά χρήματα, του ζητούσε το σπίτι στην Λίνδο για να πηγαίνει και να κάνει ότι έκανε με τις κοπέλες του. Ο Μ… ήταν αγαθός και επιρρεπής και την πάτησε 

Και οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας, συνεχίζουν να επιρρίπτουν ο ένας τις ευθύνες στον άλλον.Το πόρισμα του ιατροδικαστή, όμως, τους διαψεύδει και όλα δείχνουν πως το κορίτσι βασανίστηκε και από τους δύο.

Πιο συγκεκριμένα, το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια, που σημαίνει ότι το άτυχο κορίτσι κατά την ώρα του βασανισμού του δεν κατάφερε να παλέψει, καθώς όπως εξηγούν τώρα οι σύμβουλοι της οικογένειας Τοπαλούδη οι δυο νεαροί την είχαν ακινητοποιήσει κρατώντας της τα χέρια, γεγονός που επιβεβαιώνει τη συνεργασία που είχαν οι κατηγορούμενοι.

«Ο ιατροδικαστής που έχει κάνει την ιατροδικαστική έκθεση λέει ότι δεν φέρει αμυχές στους καρπούς, άρα ότι δεν είχε την δυνατότητα να αμυνθεί με τα χέρια. Άρα, κάποιος την κράταγε», αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο θείος της άτυχης Ελένης και δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Ευάγγελος Γκιουγκής.

Ο 21χρονος από τη μεριά του είχε ισχυριστεί πως ο 19χρονος ήταν αυτός που άρχισε να την χτυπά με μανία κι εκείνος μη μπορώντας να το βλέπει, πήγε στο άλλο δωμάτιο. Απ’ την άλλη, ο 19χρονος υποστήριξε ότι ο καβγάς ξεκίνησε από τον 21χρονο, ότι άρχισε να την χτυπά, να τις φέρει αμυχές με μαχαίρι στο λαιμό και ότι ο 19χρονος δεν ανακατεύτηκε καθόλου καθώς ο 21χρονος είχε καταβληθεί από μανία.

«Και οι δυο δράστες είναι αυτοί που κατά συναυτουργία έκαναν τα πάντα για αν αφαιρέσουν την ζωή αυτής της κοπέλας. Και στα όσα συνέβησαν στο σπίτι με τα χτυπήματα με το σίδερο, και με την προσπάθεια να την μαχαιρώσουν και με την προσπάθεια να την στραγγαλίσουν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο έτερος δικηγόρος της οικογένειας Τοπαλούδη, Αλέξης Κούγιας.

Πλέον, αναμένονται τα τελικά αποτελέσματα του DNA που θα δώσουν κρίσιμες απαντήσεις και ίσως ένας τέλος σε αυτήν την τραγική ιστορία. 

Διαβάστε επίσης:

Πώς συνδέεται η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη με το βιασμό της το 2017