Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη. Όσα είπε αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία Λαγούδη.

Τι δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία Λαγούδη; Ο μάρτυρας είδε ακριβώς τι συνέβη εκείνο το απόγευμα και οι λεπτομέρειες συγκλονίζουν. Ήταν τρεις άνδρες, της έκλεισαν το στόμα, την πέταξαν γρήγορα στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν.

Ο αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε στην εκπομπή «Mαζί Σου» ότι εκείνη την ημέρα βρέθηκε τυχαία εκεί, σε σημείο πάνω στο βουνό όπου μπορούσε να δει τα πάντα. Όπως περιγράφει ο ίδιος, στις 13:30 το μεσημέρι είδε να φτάνει ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού και να σταθμεύει. Από εκεί κατέβηκαν δύο άνδρες ενώ στο αυτοκίνητο παρέμεινε ένας τουλάχιστον άνθρωπος. Δεν είναι σίγουρος αν υπήρχε κι άλλο άτομο μέσα.

Στις 14:30 φτάνει το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη και παρκάρει παράλληλα με το τζιπ. Για 2-3 λεπτά μιλάνε μέσα από τα αυτοκίνητά τους.

Στη συνέχεια η Ειρήνη Λαγούδη φεύγει, προχωρά 500 μέτρα μπροστά και φτάνει στην παραλία Φωτμού. Το τζιπ την ακολουθεί μετά από 10 λεπτά και παρκάρει ακριβώς πίσω από το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη.

Μετά από λίγο αρχίζουν να ακούγονται έντονες φωνές και διαπληκτισμοί. Ξεχώριζε μια γυναικεία φωνή που ήταν πιο δυνατή από τις άλλες.

Εκείνη την ώρα ο αυτόπτης μάρτυρας, βλέπει τα δύο άτομα που είχαν κατέβει νωρίτερα από το τζιπ, να έρχονται από το εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχαν κρυφτεί. Κάποια στιγμή ακούει τη γυναικεία φωνή να φωνάζει «αφήστε με», καθώς η Ειρήνη Λαγούδη φέρεται να προσπάθησε να γλιτώσει από τα χέρια των δύο ανδρών.

«Πάλεψε η γυναίκα, της έκλεισαν το στόμα»

Όπως περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας, ενώ η γυναίκα φώναζε να την αφήσουν, της έβαλαν κάτι στο στόμα.

Και οι τρεις άνδρες της έκλεισαν το στόμα και την πέταξαν γρήγορα μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια έφυγαν. Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το αυτοκίνητο το τζιπ.

Τον απείλησαν να αλλάξει την κατάθεσή του

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, φοβόταν να μιλήσει γιατί τον είχαν απειλήσει. Μάλιστα, ο ίδιος άλλαξε την κατάθεσή του και κλήθηκε από τον εισαγγελέα ξανά ο οποίος τον ρώτησε «γιατί την άλλαξες;»

Αυτοί που φέρονται να τον απείλησαν, του είπαν «δεν έγιναν έτσι τα πράγματα, δε θα πεις αυτά», και του είπαν ακριβώς τι πρέπει να πει στην κατάθεση. Χαρακτηριστικά, του είπαν να πει πως η Ειρήνη Λαγούδη φώναζε στο τηλέφωνο και πως ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη απ’ τον αδερφό της Ειρήνης Λαγούδη: Λείπει μεγάλο ποσό απ’ τον λογαριασμό της