Ακόμη ένα περιστατικό που συγκλονίζει στην περιοχή του Θριασίου, όπου ένας άνδρας αυτοκτόνησε όταν η σύζυγός του τον κατήγγειλε για ασέλγεια στη θετή του κόρη.

Ειδικότερα, ένας 53χρονος άντρας βρέθηκε απαγχονισμένος το πρωί της Κυριακής στην περιοχή του Θριασίου, μετά από καταγγελία που κατέθεσε η σύζυγός του για ασέλγεια στη θετή του κόρη, το βράδυ του Σαββάτου.

Ο 53χρονος άντρας αυτοκτόνησε όταν η σύζυγος του έμαθε ότι είχε ασελγήσει πάνω στη δεκάχρονη κόρη της, την οποία είχε αποκτήσει απ’ τον πρώτο της γάμο.

Όταν η γυναίκα έμαθε γι΄αυτή την πράξη, αποφάσισε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ όταν μάλιστα ρώτησε τον 53χρονο, αυτός παραδέχτηκε την πράξη του, όμως της είπε ότι πρόκειται για λάθος και της ζήτησε να μην πάει στην αστυνομία, γιατί θα αυτοκτονούσε.

Εκείνη επέμεινε και κατήγγειλε την πράξη κι αυτός αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ σύμφωνα με το «Έθνος» το μήνυμα που άφησε ο άντρας πριν αυτοκτονήσει έγραφε ότι: «Συγχώρεσε με για αυτό που έκανα».

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί και ένα παιδί, ηλικίας 2 ετών. Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η αστυνομική υποδιεύθυνση Ανηλίκων και αναμένεται να πραγματοποιηθεί εξέταση του 10χρονου κοριτσιού για να διαβεβαιωθεί η καταγγελία.

Διαβάστε ακόμη:

Δύο εκτελέσεις στην Αθήνα μέσα σε λίγες ώρες