Αυτοκτονία ο θάνατος του μαθητή στην Κρήτη | Το σημείωμα που άφησε

LIKE US ON FACEBOOK

Σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του 17χρονου μαθητή στην Κρήτη. Ο μαθητής άφησε πίσω του ένα σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έβαλε τέλος στη ζωή του.

Αρχικά, δεν είχε ξεκαθαριστεί εάν είναι αυτοκτονία ο θάνατος του μαθητή στην Κρήτη, καθώς εξεταζόταν και το σενάριο ο θάνατός του να προκλήθηκε κατά λάθος ενώ καθάριζε την κυνηγετική καραμπίνα του πατέρα του.

Ωστόσο, μετά την ανακάλυψη του σημειώματος, οι Αρχές είναι σίγουρες ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Ολόκληρη η Κρήτη είναι συγκλονισμένη για τον θάνατο του 17χρονου, ο οποίος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του λόγω μιας ερωτικής απογοήτευσης που βίωνε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Μάνος απ’ τη Σκοπή της Σητείας πήρε την καραμπίνα του πατέρα του, την έβαλε κάτω από το πηγούνι του και τράβηξε τη σκανδάλη μέσα στο σπίτι τους.

Ο μαθητής εντοπίστηκε απ’ τον πατέρα του, ο οποίος τον βρήκε νεκρό στο σπίτι τους, όταν επέστρεψε από αγροτική εργασία.

Από νωρίς το μεσημέρι, ο 17χρονος είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό του για να μην μπορεί κανείς να τον σταματήσει. Όταν ο πατέρας του έφτασε στο σπίτι και κατάλαβε ότι είναι κλειδωμένο, άρχισε να φωνάζει στον Μάνο να του ανοίξει, αλλά ήταν πλέον αργά.

Στο σημείωμά του, το οποίο ήταν γραμμένο με κόκκινο στυλό σε λευκό χαρτί, έγραψε:

«Λυπάμαι γι’ αυτό που πρόκειται να κάνω αλλά δεν μπορώ να ζήσω άλλο χωρίς την…», ανέφερε στην αρχή το σημείωμα, ενώ στη συνέχεια έγραφε αναλυτικά όλα όσα τον βασάνιζαν το τελευταίο διάστημα, καθώς η ερωτική απογοήτευση φαίνεται να τον είχε φέρει στα όρια της απελπισίας.

Διαβάστε ακόμα:

Μαθητής έπεσε νεκρός απ’ το όπλο του πατέρα του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved