Αυτά είναι τα θέματα της Βιολογίας στις Πανελλαδικές 2019

LIKE US ON FACEBOOK

Τελευταίο μάθημα σήμερα Τρίτη για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς σειρά έχουν τα ειδικά μαθήματα. Αυτά είναι τα θέματα της Βιολογίας που έπεσαν στις Πανελλαδικές 2019.

Με τη Βιολογία Γενικής Παιδείας και προσανατολισμού Θετικών Σπουδών ολοκληρώνονται ουσιαστικά οι εξετάσεις των Πανελληνίων και στη συνέχεια όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν μπορούν να δώσουν ειδικό μάθημα, ειδικά αν απαιτείται για τη σχολή που τους αρέσει. Εύκολα ή δύσκολα τα θέματα της Βιολογίας;

Μετά την εξέταση στη Βιολογία Γενικής και προσανατολισμού, ακολουθεί στις 21 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου η εξέταση στα ειδικά μαθήματα.

Ειδικότερα, στις 21/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών στις 22/6. Ακόμη, στις 24/6 οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα (25/6) στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26/6 θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27/6 η Αρμονία, στις 28/6 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29/6 η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2/7 με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Να θυμίσουμε ότι φέτος συνολικά οι εισακτέοι θα είναι 78.335 ενώ πέρυσι ήταν 74.692. Αυτό σημαίνει πως θα δημιουργηθούν 3.600 περισσότερες θέσεις και θα δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στους φοιτητές.

Διαβάστε αναλυτικά τις πρώτες εκτιμήσεις:

Πανελλαδικές 2019: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις

Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved