Ενώ ο 19χρονος απ’ την Αλβανία φέρεται να έχει ομολογήσει την ενοχή του, ο 21χρονος Έλληνας επιμένει πως δεν συμμετείχε στη δολοφονική ενέργεια εναντίον της 21χρονης.

Οι νεότερες εξελίξεις σχετικά με τη δολοφονία της φοιτήτριας είναι ότι ο 21χρονος Έλληνας αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του.

Ο ίδιος κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση, μαζί με 19χρονο Αλβανό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε τη συμμετοχή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο 21χρονος Ροδίτης ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Μέχρι αυτή την στιγμή η δικογραφία δεν έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ρόδου από το Λιμεναρχείο, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα.

Στην συνέχεια η δικογραφία θα μελετηθεί από τον εισαγγελέα που θα αποφασίσει ποιες κατηγορίες θα ασκηθούν στους δύο εμπλεκόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η Ροδιακή, φαίνεται πως οι δύο άντρες ζήτησαν από την κοπέλα να συνευρεθούν ερωτικά. Η 21χρονη φοιτήτρια αρνήθηκε και αυτό προκάλεσε την βίαιη αντίδρασή τους.

Η άτυχη κοπέλα προσπάθησε να ξεφύγει πιθανότατα και οι δύο άνδρες την χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο. Όταν οι δύο άνδρες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός, κατάλαβαν πως η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της, την έβαλαν στο αυτοκίνητο και την πέταξαν στα βράχια στη θάλασσα, όπου και εντόπισαν οι Αρχές τη σορό.

Να σημειωθεί πως έχουν βρεθεί ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο, ενώ οι Αρχές έχουν στα χέρια τους video με τη μεταφορά.

Σήμερα, Τρίτη, αναμένεται να δημοσιευτεί και η ιατροδικαστική έκθεση.

Πολλά είναι ακόμα τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω απ’ την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας, ωστόσο, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία που θα ενώσουν όλα τα κομμάτια του παζλ.

Διαβάστε ακόμα:

Ομολόγησαν τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο