Πρώην αρχιφύλακας της Βουλής και μέλος της φρουράς του Κώστα Σημίτη ήταν κατά πληροφορίες ο αστυνομικός που σκότωσε την οικογένειά του στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγο, την κόρη και την πεθερά και τελικά αυτοκτόνησε. Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως υπηρετούσε στη φρουρά του Κ. Σημίτη ενώ στο παρελθόν υπήρξε και αρχιφύλακας στη φρουρά της Βουλής.

Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ειδικότερα πως ανήκε στην οργανική δύναμη της Βουλής και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Ο ίδιος φέρεται να ήταν χθες, Κυριακή, με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε.

Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τέστ καταλληλότητας το 2011.

Αστυνομικοί απ’ το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής έχουν μεταβεί στο σημείο.

Η σύζυγος του αστυνομικού και η μητέρα της, σύμφωνα με τις περιγραφές, εντοπίστηκαν νεκρές σ’ ένα δωμάτιο ενώ η κόρη και ο άνδρας βρέθηκαν νεκροί σ’ ένα δεύτερο δωμάτιο. Ειδικότερα, το μικρό παιδί ήταν ξαπλωμένο στο κρεβάτι και δίπλα του ο αστυνομικός στο πάτωμα.

Μόλις έφθασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν απ’ το θέαμα. Για να μπουν στο σπίτι παραβίασαν την πόρτα και είδαν τις σορούς.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι ο αστυνομικός εκτέλεσε την κόρη, τη σύζυγο και την πεθερά του και μετά έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του.

H πρώτη εικόνα της ΕΛ.ΑΣ. είναι ότι πίσω απ’ την τραγωδία βρίσκονται οικογενειακές διαφορές. Ο αστυνομικός φέρεται να είχε προβλήματα με την πεθερά του σχετικά με κληρονομικά ζητήματα.

Photo: INTIME NEWS