Αποτρόπαιο έγκλημα στην Άρτα: 32χρονος βρέθηκε ακρωτηριασμένος σε αποθήκη

LIKE US ON FACEBOOK

Σε εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες που δολοφόνησαν 32χρονο Πακιστανό εργάτη, ο οποίος βρέθηκε δολοφονημένος μέσα σε αποθήκη.

Το αποτρόπαιο έγκλημα στην Άρτα έγινε στο χωριό Άγιος Σπυρίδωνας στον Κάμπο της Άρτας.

Ο 32χρονος εργαζόταν σε επιχείρηση με ακτινίδια στον Κάμπο της Άρτας. Το θύμα βρέθηκε τη Δευτέρα δολοφονημένο και ακρωτηριασμένο σε αποθήκη, στον χώρο του συσκευαστηρίου των ακτινιδίων.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι στιγμής πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι έρευνες στρέφονται στο περιβάλλον του Πακιστανού.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε στο πρώτο πόρισμά του ότι τα θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι του 32χρονου προέρχονταν από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανόν μαχαίρι, ενώ το θύμα έφερε και ένα μεγάλο μεταθανάτιο τραύμα από τσεκούρι στην κοιλιά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άνδρας ήταν πακιστανικής καταγωγής και ήταν επιστάτης εργατών ενώ διέμενε μαζί με ομοεθνείς του σε αποθήκη συσκευαστηρίου φρούτων στον Άγιο Σπυρίδωνα Άρτας.

Ο εντοπισμός της σορού του θύματος έγινε από ομοεθνείς του, οι οποίοι τον βρήκαν μέσα σε μία μικρότερη αποθήκη απ’ αυτή που διέμενε μαζί με εκείνους. Πρώτα είδαν ίχνη αίματος στον χώρο όπου κοιμόταν, τα ακολούθησαν και έφθασαν στη μικρότερη αποθήκη όπου βρισκόταν το πτώμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Τα κίνητρα για το έγκλημα στην Άρτα παραμένουν άγνωστα στις Αρχές, όμως, εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών του δράστη ή των δραστών με το θύμα.

Δυστυχώς τα αποτρόπαια εγκλήματα στην Ελλάδα δεν έχουν τέλος:

Διεκόπη -ξανά- η δίκη της Δώρας Ζέμπερη | Ξέσπασαν οι γονείς

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved