Ένα έγκλημα που είχε σοκάρει το πανελλήνιο το 2013. Αποφυλακίζεται η μητέρα απ’ την Πάτρα που σκότωσε το βρέφος και το έβαλε στην κατάψυξη, επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, 5 χρόνια μετά το αποτρόπαιο έγκλημα αποφυλακίζεται η μητέρα απ’ την Πάτρα που σκότωσε το βρέφος της ενώ ήταν μόλις τριών μηνών επειδή την ενοχλούσε το κλάμα του!

Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την δολοφονία παιδιού της αλλά τη Δευτέρα, σύμφωνα με το patrisnews.gr, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πάτρας, μείωσε την ποινή της, σε 12ετή κάθειρξη αφού αναγνώρισε ελαφρυντικά και δεδομένου πως έχει εκτίσει ικανό χρονικό διάστημα στις φυλακές, μπορεί να αφεθεί ελεύθερη. Η γυναίκα, πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Κανείς δεν ξεχνά το έγκλημα της μητέρας το Καλοκαίρι του 2013. Το κλάμα του μωρού ενοχλούσε την μητέρα με αποτέλεσμα να το χτυπήσει θανάσιμα. Ο σύζυγός της, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ήταν εκείνος που είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και είχε ισχυριστεί πως μάλιστα το είχε βάλει και στην κατάψυξη.

Να σημειώσουμε πως η 31χρονη μητέρα – η οποία έχει ακόμη δύο δίδυμα παιδιά- στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και ομολόγησε τη δολοφονία. Όπως είπε, πιθανότατα βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών και όταν αντιλήφθηκε πως το βρέφος δεν έχει τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η γυναίκα είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του άνδρα της, o οποίος πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχουν διαλευκανθεί τα αίτια του θανάτου του.  Η εν λόγω οικογένεια είχε κατά καιρούς απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών, όσο και για κλοπές και διαρρήξεις στην Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Μαμά γιατί δεν με αφήνεις να ζήσω;