Από πού μπορώ ν’ αγοράσω ηλεκτρονικό εισιτήριο;

LIKE US ON FACEBOOK

Διευρύνονται τα σημεία πώλησης του εισιτηρίου και πλέον δεν θα χρειάζεται να τρέχεις και να ψάχνεις αγωνιωδώς τελευταία στιγμή πριν έρθει το λεωφορείο να βρεις ηλεκτρονικό εισιτήριο!

«Από πού μπορώ ν’ αγοράσω ηλεκτρονικό εισιτήριο;», ρωτάς κι εμείς σου λέμε ότι θα βρεις εισιτήριο σχεδόν παντού!

Ο ΟΑΣΑ αναφέρει πως έχουν διατεθεί, μεταξύ άλλων, φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ.

«Ο Οργανισμός διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο πωλήσεων των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών όλων των κατηγοριών επιβατών. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλες υπηρεσίες, οι οποίες διευκολύνουν την αγορά εισιτηρίων και καρτών», σχολίασε απ’ την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ, Ιωάννης Σκουμπούρης.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, 1.005 επιλεγμένα σημεία, όπως περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ψιλικών κ.ά., διαθέτουν το ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH.ENA Ticket.

Τα εν λόγω σημεία έχουν παραλάβει φακέλους με πακέτα των 10+1 εισιτηρίων και των 5 εισιτηρίων, ολόκληρου και μειωμένου κομίστρου, τα οποία διατίθενται σε ένα τεμάχιο (πολλαπλό εισιτήριο ATH.ENA Ticket).

Πιο συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων, συνολικής αξίας 13,50 ευρώ και φάκελοι των 5 εισιτηρίων, αξίας 6,50 ευρώ. Επίσης, έχουν διατεθεί φάκελοι των 10+1 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 6 ευρώ και φάκελοι 5 εισιτηρίων μειωμένου κομίστρου, αξίας 3 ευρώ. Συνολικά, έχουν διανεμηθεί περισσότεροι από 230.000 φάκελοι με προφορτισμένα πολλαπλά εισιτήρια, τα οποία αντιστοιχούν σε 1.500.000 μεμονωμένα εισιτήρια.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved