Για πρώτη φορά, ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται στα πόδια του, σε ένα συγκλονιστικό video που ανέβασε η οικογένειά του στο Facebook!

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ, του οποίου η ιστορία συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη στη Βοστώνη, ενώ υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία.

Σ’ ένα video που ανέβηκε στο Facebook, βλέπουμε ότι ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του, ενώ εμείς συγκινούμαστε βλέποντας το video με την προσπάθειά του.

Το συγκεκριμένο video μέσα σε μόνο λίγες ώρες έφτασε τις πάνω από 70.000 προβολές, με όλους από κάτω να στέλνουν σε σχόλια τις πιο θερμές ευχές τους για τη συνέχεια της θεραπείας του.

Όπως έγραψε η οικογένειά του στα social media, η καθημερινότητά τους είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες, αλλά αποφάσισαν να μοιραστούν αυτό το video επειδή είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό το βήμα του μικρού, το οποίο δεν θα γινόταν χωρίς την αμέριστη στήριξη του κόσμου.

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι και θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται για πρώτη φορά στα πόδια του:

Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεματη απο εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμενοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χαρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δινει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα ❤️❤️❤️

Gepostet von Γίνε ο ήρωας του Παναγιώτη-Ραφαήλ am Montag, 13. Januar 2020

 

Θυμίζουμε ότι ο μικρός βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του στη Βοστώνη προκειμένου να υποβληθεί σε εξειδεικευμένη γονιδιακή θεραπεία. Για τη συγκεκριμένη θεραπεία συγκεντρώθηκαν περίπου 3,4 εκατ. ευρώ. Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ, γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018 και πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία τύπου Ι (SMA I).

Ευχάριστα νέα για τον Παναγιώτη- Ραφαήλ | Λαμβάνει τη γονιδιακή θεραπεία