Απίστευτη ληστεία στου Ζωγράφου με θύμα μια 71χρονη γυναίκα. Πώς την απείλησαν και της έκλεψαν 12.000 ευρώ!

Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να ζούμε με τον φόβο αλλά πρέπει σίγουρα να είμαστε προσεκτικοί. Μια ληστεία στου Ζωγράφου σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και είχε ως στόχο μια 71χρονη γυναίκα.

Οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν δύο και εισέβαλαν στο διαμέρισμα της ηλικιωμένης γυναίκας, στον 1ο όροφο πολυκατοικίας στου Ζωγράφου, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 23. Και όλα αυτά στις 12 το μεσημέρι!

Πηγές αναφέρουν πως οι δράστες φαίνεται παρακολουθούσαν το θύμα τους και όταν βρήκαν κατάλληλη ευκαιρία εισέβαλαν στο διαμέρισμά της, την ακινητοποίησαν με απειλές και χρήση βίας και την ανάγκασαν να τους παραδώσει όσα χρήματα και κοσμήματα είχε.

Η γυναίκα είχε στο σπίτι το απίστευτο ποσό των 12.000 ευρώ, καθώς ήταν χρήματα που μάζευε για τον γάμο του γιου της. Ίσως οι δράστες να γνώριζαν για αυτό το ποσό και να εισέβαλαν στο σπίτι της ακριβώς για αυτόν τον λόγο, χωρίς κάτι να έχει επιβεβαιωθεί.

Αφού πήραν τα χρήματα, αμέσως έγιναν “καπνός”! Το πρώτο πράγμα που έκανε η 71χρονη ήταν να καλέσει την Αστυνομία, ωστόσο παρά τις έρευνες οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Κινηματογραφική ληστεία σε κατάστημα Rolex στην Αθήνα