Απίστευτη καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Αττική οδό! Η κίνηση στους δρόμους

LIKE US ON FACEBOOK

Απίστευτη καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Αττική οδό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης προκαλώντας μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων. Υπάρχει ένας ελαφρά τραυματισμένος.

Καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Αττική οδό αναστάτωσε τους οδηγούς το πρωί της Τρίτης, λίγο μετά τις 9:00 το πρωί, στο ύψος της εξόδου 12 στην Κηφισίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ένας ελαφρά τραυματισμένος ενώ στο σημείο υπάρχουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Φυσικά, η καραμπόλα 7 αυτοκινήτων στην Αττική οδό προκάλεσε μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων, με τους οδηγούς να είναι καθηλωμένοι στη θέση τους και να μην μπορούν να πάρουν έναν διαφορετικό δρόμο. Μάλιστα, μέχρι και αυτή τη στιγμή  το ρεύμα προς το αεροδρόμιο είναι κλειστό.

Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει λόγος για κανένα βαριά τραυματισμένο. Πάντως χρειάζεται πολύ υπομονή αν θέλετε να πάτε από Αττική Οδό, διαφορετικά αν μπορείτε να την αποφύγετε, τουλάχιστον προς το παρόν να το κάνετε!

Αυξημένη, όμως, είναι η κίνηση στη λεωφόρο Κηφισίας κάτι που πλέον δεν θα έπρεπε να μας προκαλεί εντύπωση αλλά θα έπρεπε να το έχουμε συνηθίσει.

Κίνηση υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού. Στην άνοδο παρατηρείται κίνηση από το ύψος του Ταύρου μέχρι την Μεταμόρφωση, ενώ «κόκκινο» είναι το ρεύμα καθόδου από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι το Περιστέρι.

Σύμφωνα και με την τελευταία ενημέρωσης της Τροχαίας στις 09:13) η κίνηση είναι αυξημένη:

  • Στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας (στην άνοδο) από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών.
  • Στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας (στην κάθοδο) από την Μεταμόρφωση έως τα ΚΤΕΛ.
  • Επίσης πολλή κίνηση παρατηρείται στη Μεσογείων, αλλά και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας από τον Παράδεισο του Αμαρουσίου έως το Παλαιό Ψυχικό.
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved