Μια μυστηριώδη απαγωγή γνωστού επιχειρηματία συνέβη το πρωί της Πέμπτης, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών. Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Η απαγωγή γνωστού επιχειρηματία έγινε σε πολυσύχναστο σημείο στον Πειραιά το πρωί της Πέμπτης, ενώ υπήρχε κόσμος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, άγνωστοι δράστες απήγαγαν τον επιχειρηματία το πρωί μπροστά σε έκπληκτα μάτια περαστικών. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για τέσσερις άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται σε αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση την οποία και έχει αναλάβει η Ασφάλεια Πειραιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι τέσσερις άνδρες είχαν μεγάλη σωματική διάπλαση, είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορούσαν μπλούζες που έγραφαν «ΕΚΑΜ», σήκωσαν τον επιχειρηματία την ώρα που κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του, στην Ακτή Θεμιστοκλέους και τον έβαλαν σε αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen.

Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν.

Απ’ όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα του επιχειρηματία προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς επιτυχία.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη εισαγωγικής εταιρείας με ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, καπνικά και τυποποιημένα είδη διατροφής, με σκοπό την εξαγωγή τους ή τον εφοδιασμό πλοίων ή τη διάθεσή τους σε χονδρέμπορους στο εσωτερικό της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της απαγωγής ενώ δεν έχουν ακόμη ζητηθεί λύτρα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιος κρύβεται πίσω απ’ την έκρηξη στο Κολωνάκι