Απ’ το φιλικό της περιβάλλον φέρεται να είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, όπως δηλώνει και ο δικηγόρος της οικογένειας. Τα νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Γνωστοί φέρεται να είναι οι ύποπτοι της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, οι οποίοι σύμφωνα με τα νέα στοιχεία είναι δύο. Και είναι αυτοί που φέρεται να την είδαν τελευταία φορά ζωντανή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής, ο ένας ύποπτος είναι Έλληνας και στενός φίλος της Ειρήνης και έχει κληθεί για κατάθεση τουλάχιστον οκτώ φορές.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο αδερφός της επικοινώνησε με αυτόν τον άνδρα και ζήτησε να μάθει πότε την είδε για τελευταία φορά. Ο άνδρας υποστήριξε πως είχε να τη δει μέρες, αλλά αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε στην παραλία Μυρτιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τους συναντήθηκαν για να λύσουν ένα προσωπικό τους ζήτημα.

Ο δεύτερος ύποπτος είναι από το φιλικό περιβάλλον της Ειρήνης Λαγούδη, ηλικίας περίπου 50 ετών. Ο άνδρας φέρεται να ήταν μαζί της στη λίμνη Τριχωνίδα την ημέρα που έγινε το μοιραίο.

«Εγώ θεωρώ ότι μπλέξαμε οικονομικά, κοινωνικά, κοινωνικά, επαγγελματικά, αισθηματικά και κάπου υπήρξε αδιέξοδο. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο», είπε ο κ. Ταουξής, ενώ η οικογένεια ψάχνει τους δολοφόνους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις όλοι οι εμπλεκόμενοι και  δεν αποκλείεται να ζητήσει από την αστυνομία νέες έρευνες. Η εισαγγελέας Αγρινίου κατέληξε ότι πρόκειται για δολοφονία και όχι για αυτοκτονία και άσκησε ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειας, υπάρχουν λόγοι που δεν λένε την αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη στις 6 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, συγγενικά πρόσωπα της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψαν στο Star ότι περιμένουν να προσωποποιηθούν οι ποινικές διώξεις για επιβεβαιωθούν οι υποψίες του για το ποιοι σκότωσαν τον άνθρωπό τους. Μέχρι στιγμής, έχουν καταθέσει περισσότερα από 20 άτομα.

Οι δικηγόροι της οικογένειας της άτυχης μητέρας, όπως μεταδίδει και το stra,  περιμένουν τη δικογραφία και οι έρευνες συνεχίζονται.

«Υπάρχουν δεκάδες καταθέσεις που δείχνουν πού πρέπει να κατευθυνθεί η έρευνα του αρμόδιου ανακριτή και να ασχοληθεί με συγκεκριμένα πρόσωπα», δήλωσε στο Star ο Βασίλης Ταουξής.

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Πρόκειται για δολοφονία