20.000 άνθρωποι εκκένωσαν περιοχές της Μόσχας | Πληροφορίες για εκρηκτικά

LIKE US ON FACEBOOK

Πάνω από 20.000 άνθρωποι εκκένωσαν περισσότερα από 30 εμπορικά κέντρα, σιδηροδρομικούς σταθμούς και Πανεπιστήμια στη Μόσχα, μετά από “σχεδόν ταυτόχρονες” προειδοποιήσεις για εκρηκτικά. Μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο ύποπτο αντικείμενο.

«Φαίνεται να αποτελεί περίπτωση τηλεφωνικής τρομοκρατίας, αλλά πρέπει να ελέγξουμε την αξιοπιστία αυτών των μηνυμάτων» αναφέρει μια πηγή έκτακτης ανάγκης στο Tass, σημειώνοντας πως οι κλήσεις πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα και συνεχίστηκαν ακόμα και μετά την έναρξη των εκκενώσεων.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν πως οι αστυνομικές μονάδες συμπεριλαμβανομένων των ειδικών και αξιωματικών με σκύλους ερευνούν τα κτίρια.

Μεταξύ των κτιρίων που εκκενώθηκαν είναι ο σιδηροδρομικός σταθμός του Κιέβου, του Καζάν και του Λένινγκραντ , τα εμπορικά κέντρα «Μετρόπoλις», «Αμφιπολλ» και «Γκόραντ» καθώς και το Ιατρικό Πανεπιστήμιο «Σέτσενοφ».

Evacuation near 3 Moscow train stations after bomb threat (STREAMED LIVE)Courtesy: RuptlyREAD MORE: https://on.rt.com/8n3v

Posted by RT on Mittwoch, 13. September 2017

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved