Ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό στη γραμμή 3 | Θα φτάνει μέχρι τη Νίκαια

LIKE US ON FACEBOOK

Ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό αύριο που θα καλύπτουν διαδρομή μέχρι τη Νίκαια! Πάνω από 60.000 επιβάτες θα μπορούν από αύριο να εξυπηρετηθούν με το μετρό και τη γραμμή 3 για τις περιοχές Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν αύριο με την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Η λειτουργία των σταθμών θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Ιουλίου.

Σταθμός Αγία Βαρβάρα

Ο σταθμός της Αγίας Βαρβάρας βρίσκεται 20 μέτρα κάτω από την πλατεία της Αγίας Βαρβάρας. Η είσοδος στο σταθμό θα γίνεται με κυλιόμενες και σταθερές σκάλες, για άτομα με προβλήματα κινητικότητας υπάρχει ανελκυστήρας που συνδέει το επίπεδο οδού με το επίπεδο έκδοσης εισιτηρίων. Για το σταθμό έχουν δημιουργηθεί τρεις είσοδοι, οι δύο εξ αυτών από την οδό Ελ. Βενιζέλου και η τρίτη από την πλατεία.

ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό

EUROKINISSI

Σταθμός Κορυδαλλός

Ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό και φυσικά ένας από αυτούς είναι και ο Κορυδαλλός. Ο σταθμός βρίσκεται κάτω από την πλατεία Ελευθερίας. Υπάρχουν δύο είσοδοι για το κοινό, η μία βρίσκεται στον πεζόδρομο Αγίου Γεωργίου και η άλλη επί της πλατείας. Η είσοδος θα πραγματοποιείται με κυλιόμενες και σταθερές σκάλες καθώς και με τη χρήση ανελκυστήρα.

ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό

EUROKINISSI

Σταθμός Νίκαια

Ο καινούριος σταθμός Νίκαια βρίσκεται κάτω από την πλατεία Ελ. Βενιζέλου. Η πρόσβαση στο σταθμό θα γίνεται μέσω τριών εισόδων, οι δύο βρίσκονται στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και η τρίτη στην πλατεία. Υπάρχουν για την είσοδο του κοινού σταθερά και κυλιόμενα κλιμάκια καθώς και ανελκυστήρας για τα άτομα με δυσχέρεια κινητικότητας.

ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό

EUROKINISSI

Ανοίγουν τρεις σταθμοί μετρό και όπως είναι φυσικό έχουν γίνει έργα τα οποία χαλάνε την αισθητική του περιβάλλοντος, γι’ αυτό πρέπει να τονίσουμε ότι υπάρχει σχέδιο αποκατάστασης των πλατειών που περιλαμβάνει παιδικές χαρές, χώρους με πράσινο και παγκάκια.

Θυμίζουμε ότι για το καλό όλων μας η είσοδος στο μετρό γίνεται με τη χρήση μάσκας προς προφύλαξη από τον κορονοϊό.

Δες ακόμα:

Πιο συχνά τα δρομολόγια του Μετρό από την Τρίτη | Τι αλλάζει;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved