Άνδρας στα Χανιά σκότωσε τη σύντροφό του κι αυτοκτόνησε

LIKE US ON FACEBOOK

Άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του στα Χανιά και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Ένα έγκλημα που συγκλονίζει τις τελευταίες ώρες την τοπική κοινωνία στα Χανιά.

Το πρωί της Τρίτης, ένας άνδρας σκότωσε τη σύντροφό του στα Χανιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό σημειώθηκε συγκεκριμένα στην περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ο άνδρας είναι ηλικίας 45 ετών και η γυναίκα περίπου 50 ετών. Και οι δύο είναι ελληνικής καταγωγής.

Κατά το cretapost.gr, ο άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια με το ίδιο όπλο,αυτοκτόνησε. Οι γείτονες άκουσαν τους πυροβολισμούς και ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες αντίκρισαν τα δύο άψυχα σώματα.

Το ζευγάρι είχε δύο παιδιά, και δεν γνωρίζουμε αν το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια τους. Όπως κι αν έχει τα παιδιά έχουν ενημερωθεί για την τραγωδία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για αυτό το έγκλημα, ενώ δεν γνωρίζουμε προς το παρόν τι είχε προηγηθεί.

Στη σημείο βρέθηκαν απ’ τη πρώτη στιγμή οι Αρχές και ένας ιατροδικαστής. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για την εξιχνίαση του περιστατικού.

Πάντως, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα και όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για έγκλημα πάθους, ενώ ακόμη δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ακριβή σχέση του ζευγαριού και τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Πατέρας γνωστού ηθοποιού ο 53χρονος στη Λαμία που εξέδιδε την κόρη του
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved