Αναζητούνται τα ίχνη μιας μητέρας και των τριών παιδιών της στον Έβρο. Συναγερμός στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ορεστιάδας για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων.

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στον Έβρο για μια μητέρα και τα τρία παιδιά της, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν στον ποταμό, στο Σοφικό Διδυμοτείχου. Οι έρευνες έχουν ξεκινήσει απ’ το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, λίγο μετά τις 20:00 εντοπίστηκε στην εν λόγω περιοχή ομάδα αλλοδαπών, περίπου 25 ατόμων, οι οποίοι αψηφώντας τα φουσκωμένα νερά του ποταμού και τις πλημμυρισμένες παρακείμενες εκτάσεις εισήλθε παράνομα στην Ελλάδα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν απ’ τις Αρχές δήλωσαν σε αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, ότι ενώ διέσχιζαν τον ποταμό Έβρο χάθηκαν τα ίχνη της γυναίκας και των τριών παιδιών. Εκφράζονται φόβοι ότι μητέρα και τα τρία παιδιά παρασύρθηκαν απ’ τα ορμητικά νερά του ποταμού Έβρου ενώ δεν έχει αποκλειστεί το σενάριο του να επέστρεψαν στην άλλη πλευρά του ποταμού.

Προς το παρόν έχει αποβεί άκαρπη η άμεση κινητοποίηση των Αρχών για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν, πάντως, το ενδεχόμενο -λόγω της ιδιαιτερότητας των συνθηκών υπό τις οποίες επιχείρησαν να διασχίσουν τον ποταμό- η γυναίκα και τα τρία παιδιά να έχουν επιστρέψει στις όχθες του Έβρου στην πλευρά της Τουρκίας.