Η υπόθεση ηθοποιού-ταξιτζή δεν έχει ακόμη διαλευκανθεί, οι απορίες και τα ερωτηματικά είναι ακόμη πολλά ενώ ο ηθοποιός, Γιώργος Καρκάς βρίσκεται στη φυλακή. Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις;

Βγήκαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες δίνουν μια άλλη τροπή στην υπόθεση ηθοποιού-ταξιτζή. Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν προκύπτει ότι στο αίμα του οδηγού υπήρχαν ύποπτες ουσίες, δηλαδή, ο ηθοποιός δεν τον είχε ναρκώσει.

Αυτό δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις σύμφωνα πάντα με την εκπομπή. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σώμα του οδηγού ταξί δεν βρέθηκε DNA απ’ τον ηθοποιό. Στο σώμα του ενός δεν βρέθηκε DNA του άλλου που σημαίνει πως δεν είχαν επαφή.

Αν αυτές οι πληροφορίες ισχύουν, τότε θα υπάρξει η μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση, καθώς θα αποδειχθεί πως ο ηθοποιός ο οποίος κατηγορείται για βιασμό, βρίσκεται στη φυλακή αδίκως.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας του ηθοποιού, κ. Ράπτη, ο οποίος δήλωσε πως μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάκριση δεν του επιτρέπεται να αναφέρεται σε στοιχεία και αποδεικτικά υλικά και πορίσματα.

«Από την πρώτη στιγμή θεωρούσαμε δεδομένο ότι ο εντολέας μας είναι αθώος. Μέχρι στιγμής όχι μόνο δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο που έστω να δημιουργεί υπόνοιες για την ενοχή του εντολέα μας, αλλά αντιθέτως από όλα τα στοιχεία αποδεικνύεται ότι είναι αθώος», δήλωσε χαρακτηριστικά ενώ μίλησε για στοχοποίηση του ηθοποιού.

Απ’ τη μεριά του ο Γιώργος Καρκάς έχει καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ενώ είχε αναφέρει πως η ψυχολογική κατάσταση του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του δεν είναι καλή.

Ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως «όπως είπα και στην ανακρίτρια, ξεκινήσαμε για μία ηλίθια βόλτα και στο πεντάλεπτο-δεκάλεπτο τον έχασα από τα μάτια μου. Για μισή ώρα, 32 λεπτά δεν ήμασταν μαζί. Προκύπτει από το στίγμα των κινητών. Καταρρέει ο ισχυρισμός του σε μεγάλο βαθμό».

Είμαι ένα μήνα μέσα και κάποιες μέρες. Γιατί να είμαι μια ώρα μέσα αν δεν έχω κάνει κάτι; Θα είμαι μέσα μια βδομάδα ή πέντε χρόνια ακόμα; Αυτό είναι το ψυχοφθόρο. Θα έχει ένα τέλος αυτό κάποια στιγμή; Και πώς γίνεται να κατηγορείς κάποιον; Λες ότι κατηγορώ κάποιον και πάει φυλακή; Ζητάω, αν ο νόμος προβλέπει ότι ο βιαστής πρέπει να βγει στη δημοσιότητα, να βγει. Αλλά να σιγουρευτούμε παιδιά. Θα βγουν μετά αυτοί για δυσφήμιση;

Στη συνέχεια, μιλώντας για τις μέρες που περνάει στη φυλακή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τώρα δεν είμαι πολύ καιρό μέσα, αλλά γιατί να είμαι ακόμη και μια ώρα, από τη στιγμή που δεν έχω κάνει κάτι; Και αυτό που είναι το πιο ψυχοφθόρο είναι ότι δεν ξέρεις που θα καταλήξει αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση ταξιτζή- ηθοποιού: Αίτηση αποφυλάκισης απ’ τον 29χρονο | Δίνει νέα στοιχεία