Ανατροπή στην αποχώρηση του MasterChef (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στο φετινό τουλάχιστον MasterChef, παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας. Η ώρα της αποχώρησης έφερε μια μεγάλη ανατροπή που τους άφησε όλους άφωνους!

Κι ενώ η Γωγώ και ο Γιώργος είχαν κληθεί να μαγειρέψουν ένα απαιτητικό πιάτο με πολλές παρασκευές, Crispy Pork Ramen Bowl του σεφ Βασίλη Σπόρου, με στόχο να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό, οι κριτές τους εξέπληξαν ευχάριστα καθώς έκαναν τη μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση του MasterChef!

Τα πιάτα των δύο παικτών ήταν τόσο άρτια που εκτός του ότι έλαβαν εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, τελικά… ισοβάθμησαν με αποτέλεσμα να μην αποχωρήσει κανείς παίκτης απ’ το MasterChef!

Ο Γιώργος Φασιλής και η Γωγώ Κωστάκη έβαλαν τα δυνατά τους, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν τελικά δύο πανομοιότυπα πιάτα μ’ αυτό που τους είχε δείξει ο σεφ και οι δύο παίκτες έχασαν το δεκάρι λόγω μικρών λεπτομερειών.

Γωγώ και Γιώργος έλαβαν ο καθένας από 26 βαθμούς και επέστρεψαν στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί ν’ αποχαιρετήσει ο ένας τον άλλον!

«Θα το πω με μία πρόταση. Ότι πρέπει να παλέψεις, να βάλεις όλο σου το είναι, όλη σου την προσωπικότητα για να βγεις νικητής από κάθε δοκιμασία. Από εδώ και πέρα θα το κάνω. Και θα το κάνω όσο πιο καλά μπορώ», σχολίασε ο Γιώργος Φασιλής.

Οι δύο παίκτες ψηφίστηκαν απ’ τους συμπαίκτες τους στην μπλε ομάδα κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας, στην οποία ο Αργύρης είχε κερδίσει την ασυλία και ήταν σε κάθε περίπτωση ασφαλής.

Το ηθικό δίδαγμα; Μην πιστεύεις καμία διαρροή για το MasterChef γιατί γίνονται και ανατροπές!

Αντιδράσεις στο σπίτι

Πάντως, οι αντιδράσεις ήταν ανάμεικτες κατά την επιστροφή των παικτών στο σπίτι! Πρώτη χτύπησε το κουδούνι η Γωγώ, η οποία δεν ανέφερε την ισοπαλία με αποτέλεσμα όλοι να νομίζουν πως ο Γιώργος αποχώρησε.

Αυτό «πάγωσε» ορισμένους παίκτες, τους οποίους είδαμε να ξεσπούν σε φωνές και χειροκροτήματα μόλις μπήκε στο σπίτι και ο Γιώργος.

Διαβάστε εδώ όσα μας περιμένουν τις επόμενες ημέρες στο MasterChef.

Δες και αυτό:

Μαγειρική VS Επιβίωση | Η Ντέπυ Γκολεμά σχολιάζει ό,τι παίζει στην ελληνική τηλεόραση

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved