Ανατροπή έφερε στην υπόθεση θανάτου του 22χρονου Άλεξ, τον οποίο είχαμε γνωρίσει μέσα απ΄το “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”, η ιατροδικαστική εξέταση.

Ο 22χρονος Άλεξ Τσιάλτας την περασμένη Παρασκευή βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λάρισα. Προηγούμενες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι ο νεαρός πέθανε από ηλεκτροπληξία που προκλήθηκε από πιστολάκι μαλλιών. Όμως, η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο 22χρονου Άλεξ ανατρέπει αυτό το σενάριο.

Όπως μεταδίδει τώρα το onlarissa, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, κατέδειξε πως ο θάνατός του επήλθε από «βαριάς μορφής» ηλεκτροπληξία, με τα σημάδια να είναι εμφανή στο σώμα και κυρίως στα χέρια του.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο παραγγέλθηκε νέα αυτοψία στο χώρο του σπιτιού του στη Λάρισα, προκειμένου να φανεί με ποιο τρόπο το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε τον άτυχο νεαρό και τον οδήγησε στο θάνατο.

Μπορεί στην αρχή να θεωρήθηκε ότι η ηλεκτροπληξία προκλήθηκε απ’ το πιστολάκι μαλλιών, όμως, τελικά φαίνεται πως το ηλεκτρικό καλοριφέρ που είχε για να ζεσταίνεται ήταν αυτό που τον «χτύπησε» αργά το βράδυ της Πέμπτης. Αυτό δείχνει, άλλωστε, και η στάση του σώματος του άτυχου νεαρού στο σημείο όπου βρέθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ.

Η κηδεία του Άλεξ έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στην πατρίδα του το Καρπενήσι.

Ο 22χρονος Άλεξ Τσιάλτας είχε πάει για σπουδές στο ΤΕΙ της Λάρισας, ενώ παράλληλα ασχολούνταν με πάθος με το χορό που τόσο αγαπούσε.

Οι σπουδές του τελείωσαν κι ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Λάρισα όπου και εργάζονταν σε γνωστό εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης, ενώ πρόσφατα έιχε εντυπωσιάσει με τις χορευτικές του ικανότητες στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».

Διαβάστε όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος:

Το πιστολάκι μαλλιών προκάλεσε τον θάνατο του 22χρονου παίκτη του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»;