Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Ρόδο

LIKE US ON FACEBOOK

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Ρόδο, όπως τις αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας του άτυχου κοριτσιού, Αλέξης Κούγιας. «Της έδεσαν τα πόδια για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί», αναφέρει χαρακτηριστικά ενώ αναφέρει πως όποιος προσπαθεί να προβάλλει της μνήμη της θα μηνυθεί.

Οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία στη Ρόδο προκαλούν φρίκη και σοκάρουν όλη την Ελλάδα. Τη στιγμή που ο 19χρονος άλλαξε την απολογία του και ανακάλεσε, ο δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης δίνει περισσότερες λεπτομέρειες με ένα επίσημο δελτίο Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, οι δράστες επειδή όχι μόνο ήταν εν ζωή η άτυχη κοπέλα αλλά ήταν βέβαιο πως όταν ερχόταν σε επαφή με κρύο νερό θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί τα πόδια για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί.

Παράλληλα, αναφέρει πως όποιος προσπαθεί να προσβάλει τη μνήμη της και στον χώρο του διαδικτύου, θα βρεθεί και θα μηνυθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Κούγια:

«Όπως σας είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υπεράσπιση του βήματος της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Τοπαλούδη στο άγριο έγκλημα της Ρόδου με θύμα την κόρη και αδελφή τους.

Επειδή πολλά λέγονται στους τηλεοπτικούς σταθμούς τις τελευταίες ημέρες, θα προβούμε στις εξής δύο δηλώσεις:

Η πρώτη αναμφισβήτητη δήλωσή μας είναι ότι οι δράστες, πριν πετάξουν τη δυστυχή κοπέλα στη θάλασσα, ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΕΝ ΖΩΗ, αλλά και επειδή είναι βέβαιο ότι, μόλις το σώμα της θα ερχόταν σε επαφή με το κρύο νερό, έστω και αν είχε χάσει προσωρινά τις αισθήσεις της, θα συνερχόταν, της έδεσαν με σκοινί και τα δύο πόδια, για να είναι βέβαιοι ότι θα πνιγεί. Έτσι βρέθηκε με δεμένα τα πόδια από αυτούς που ανακάλυψαν το πτώμα της.

Η δεύτερη δήλωσή μας είναι ότι, όποιος προσπάθησε ή προσπαθεί κατά παράβαση του άρθρου 365 Ποινικού Κώδικα (προσβολή μνήμης νεκρού) να προσβάλει τη μνήμη της δυστυχούς αυτής κοπέλας, καλυπτόμενος στον δυστυχώς ανεξέλεγκτο χώρο του διαδικτύου, ΌΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, θα βρεθεί, θα μηνυθεί και θα εναχθεί από το γραφείο μας για λογαριασμό της οικογενείας, η οποία θα απαιτήσει και εύλογη αποζημίωση.

Η ανακοίνωση αυτή γίνεται στη μνήμη της αείμνηστης κοπέλας και είναι το ελάχιστο που μπορεί να κάνει αυτή τη στιγμή το γραφείο μας».

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας: Ανακάλεσε την ομολογία του ο 19χρονος

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved