Ανατριχιαστικό video του 27χρονου δράστη στη σπηλιά του φόνου

LIKE US ON FACEBOOK

Ένα ανατριχιαστικό video του 27χρονου δράστη στη σπηλιά δόθηκε στη δημοσιότητα. Πριν λίγο καιρό είχε πάει για εξερεύνηση-ξενάγηση στο σπήλαιο και είχε ανεβάσει video στο YouTube.

Το video του 27χρονου δράστη θα έλεγε κανείς πως ήταν… προφητικό ενώ βοήθησε την ΕΛ.ΑΣ. να φτάσει στα ίχνη του. Ο 27χρονος, Ιωάννης Παρασκάκης, τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα, είναι ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Σούζαν Ίτον, της 60χρονης Βιολόγου από τις ΗΠΑ.

Ο κατηγορούμενος συνήθιζε να τραβά διάφορα video απ’ την καθημερινότητά του αλλά και από αυτά που συνήθιζε να κάνει και ένα από αυτά τα videos ήταν η εξερεύνηση της σπηλιάς στο Κολυμπάρι, όπου είχε πετάξει και την 60χρονη Αμερικανίδα.

Η ξενάγηση του 27χρονου στη σπηλιά που συνδέθηκε με τη δολοφονία.
Μάλιστα σε βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr  παρουσιάζεται η εξερεύνηση του Παρασκάκη στα τούνελ, εκεί που εντοπίζει κόκαλα, τα οποία ο ίδιος σημειώνει ότι μπορεί και να είναι ανθρώπινα. «Να εδώ βλέπουμε κόκαλα, ανθρώπινα κόκαλα, κόκαλα από πλευρά, κόκαλα από σπονδυλική στήλη, να δείξω και άλλα κόκαλα…», αναφέρει και ανατριχιάζει.

Ο ίδιος δεν βρίσκεται μόνος του στη σπηλιά αλλά είναι και ένας φίλος του, ενώ σημειώνει πως η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και δεν μπορείς να αναπνεύσεις απ’ τη μούχλα και την υγρασία.

Δες το video του 27χρονου δράστη:

Να σημειώσουμε πως ο 27χρονος Ιωάννης Παρασκάκης οδηγείται σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης λίγο μετά τη δολοφονία της άτυχης Βιολόγου, έφυγε απ’ τη σπηλιά όπου είχε πετάξει τη σορό και επισκέφτηκε ένα νεκροταφείο για να σβήσει τα ίχνη απ’ το αυτοκίνητο. Άνοιξε το πορτμπαγκάζ του άσπρου ΙΧ που οδηγούσε και ξεκίνησε να το πλένει εξονυχιστικά από τα αίματα και από άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν το έγκλημα.

Μετά τη δολοφονία η συμπεριφορά του ήταν φυσιολογική, φέρεται να είπε συγγενής του δράστη.

Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved