Μια ανείπωτη τραγωδία, ένας θάνατος που πραγματικά συγκλονίζει. Μια ανατριχιαστική περιγραφή για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί, έκανε η γειτόνισσα της οικογένειας στο Παλαιό Φάληρο.

Η γυναίκα που μένει ακριβώς δίπλα, μίλησε στο ANT1 και περιέγραψε όλα όσα ζήσανε. Ανατριχιάζει η περιγραφή της για τον 6χρονο που πνίγηκε με το λουρί, και την οικογένειά του.

Όπως είπε η ίδια, άκουσε τις κραυγές της μητέρας στις 15:30 περίπου το μεσημέρι της Τρίτης και έτρεξε έξω να δει τι συμβαίνει. Τότε αντίκρισε τη μητέρα να κρατά το παιδί στην αγκαλιά της στην αυλή και τη δασκάλα του μικρού να καλεί ασθενοφόρο.

Αμέσως μετά έσπευσαν ο πατέρας και ο θείος του παιδιού και του έκαναν μαλάξεις, ενώ του έδιναν και το φιλί της ζωής. Στο σημείο έσπευσε και διασώστης που προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί.

Μόλις έφτασε το ασθενοφόρο, το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Η γυναίκα είπε χαρακτηριστικά «δυστυχώς φαινόταν το παιδάκι ότι δεν θα τα καταφέρει» και όντως δεν τα κατάφερε. Το ακόμη πιο τραγικό είναι ότι το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν η ίδια με τη μητέρα και τον θείο του παιδιού πανηγύριζαν για το ότι το παιδί αναπνέει, όπως τους ενημέρωσαν οι γιατροί, μετά από λίγο έμαθαν ότι κατέληξε.

Όπως είπε, τέλος η γειτόνισσα, μπαίνοντας μέσα στο σπίτι, είδε το τραπεζάκι αναποδογυρισμένο πάνω στο κρεβάτι του παιδιού και το λουρί του σκύλου να κρέμεται από ένα καρφί στον τοίχο. Όπως φαίνεται και της είπε και η δασκάλα του, το παιδί προσπάθησε να πιάσει το λουρί του σκύλου.

«Η γυναίκα ήταν μόνη της στο σπίτι και μαγείρευε», είπε τέλος, τονίζοντας ότι μέσα σε μια στιγμή έγινε το κακό και κανένας δεν μπορεί να το αποφύγει.

Διαβάστε επίσης:

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον θάνατο του 6χρονου παιδιού