Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς βρήκαν τον άνδρα στο Χαλάνδρι

LIKE US ON FACEBOOK

Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες για το πώς βρήκαν τον άνδρα στο Χαλάνδρι ενώ αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφό του η οποία δεν αποκλείεται να έχει διαφύγει στο εξωτερικό. Η δολοφονία στο Χαλάνδρι που προκαλεί φρίκη.

Η δολοφονία στο Χαλάνδρι εξιχνιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης, όταν λόγω της έντονης δυσοσμίας από το διαμέρισμα οι γείτονες κάλεσαν τις Αρχές.

Όλα δείχνουν την Γερμανίδα σύντροφο του 64χρονου, η οποία ζούσε μαζί του και πλέον έχει εξαφανιστεί καθώς οι Αρχές προσπαθούν να την εντοπίσουν. Η γυναίκα αυτή ίσως αποτελεί το «κλειδί» για την υπόθεση ενώ το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργείται σήμερα Παρασκευή, αναμένεται να δώσει πολλές απαντήσεις.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία στο Χαλάνδρι

Διαρκώς βγαίνουν νέα στοιχεία για την κατάσταση στην οποία οι Αρχές εντόπισαν τη σορό στο ισόγειο διαμέρισμα της διώροφης οικίας στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός φαινόταν να φέρει ένα χτύπημα στο κεφάλι ωστόσο και αυτό δεν ήταν απόλυτα ανιχνεύσιμο κατά την αυτοψία, λόγω της κατάστασης της σορού που ήταν σε προχωρημένη σήψη, οπότε από την νεκροψία-νεκροτομή θα αποκαλυφθεί πλήρως ο μηχανισμός θανάτου του θύματος.

Η σορός με εξαίρεση την σωματική διάπλαση που ταιριάζει με τον 64χρονο άνδρα, δεν μπορεί να αναγνωριστεί ενώ στην αρχή δεν γνώριζαν αν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα. Το πτώμα βρέθηκε τυλιγμένο σε σακούλες, σεντόνια, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σκοινιά με τα οποία το άτομο το είχε δέσει ώστε μάλλον να μην γίνει αντιληπτή η αποσύνθεση και να προλάβει να διαφύγει.

Παράλληλα, η έρευνα βρίσκεται υπό πλήρη εξέλιξη καθώς οι Αρχές κάλεσαν και τον αδερφό του 64χρονου και τα παιδιά του που ζουν στο εξωτερικό να δώσουν γενετικό υλικό για να γίνει ταυτοποίηση, ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα αν όντως πρόκειται για τον 64χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές απομακρύνονται από το ενδεχόμενο της ληστείας ως κίνητρο για τη δολοφονία, αφού δεν λείπει τίποτα από το σπίτι, ούτε είχε παραβιαστεί το σπίτι. Τα κίνητρα φαίνεται να είναι προσωπικά και σε συνδυασμό με την απουσία της Γερμανίδας συντρόφου του, πολλά είναι τα ερωτηματικά που γεννιούνται.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε να δει το ζευγάρι εδώ και 1,5 μήνα. Παράλληλα, τα ίχνη του 64χρονου είχαν χάσει και οι συνάδελφοί του που τον είχαν αναζητήσει, ακόμα και η πρώην σύζυγός του, κανείς όμως δεν είχε δηλώσει επισήμως στις Αρχές την εξαφάνισή του.

Διαβάστε επίσης:

Σορός στο Χαλάνδρι: Ανήκει σε άνδρα | Αναζητούν τη Γερμανίδα σύντροφό του

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved