Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Θεσσαλονίκη!

LIKE US ON FACEBOOK

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το άναμμα του δέντρου στη Θεσσαλονίκη και ήταν πραγματικά λαμπερό. Το γιορτινό κλίμα έκανε την ατμόσφαιρα στο κέντρο της πόλης ακόμα πιο ωραία με τον κόσμο να διασκεδάζει. 

Με το άναμμα του δέντρου στη Θεσσαλονίκη και τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη η πλατεία Αριστοτέλους πλημμύρισε από κόσμο κατά την έναρξη των Μαγεμένων Γιορτών, των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου Θεσσαλονίκης.

Εξαιτίας του πολύ κόσμου, η αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει την οδό Μητροπόλεως. Την ίδια στιγμή, στολισμένη και φωτισμένη ήταν και η οδός Τσιμισκή με τα μαγαζιά και τις καφετέριες να έχουν γεμίσει από κόσμο.

Το επίκεντρο των εκδηλώσεων και φέτος τα Χριστούγεννα στη συμπρωτεύουσα είναι η πλατεία Αριστοτέλους, στην οποία έχει δημιουργηθεί μια χριστουγεννιάτικη αγορά στα πρότυπα ευρωπαϊκών πόλεων. Μέχρι το τέλος της χρονιάς και για πολλές μέρες θα πραγματοποιηθούν συνολικά 30 παραστάσεις για μικρά παιδιά στο χωριό των «Μαγεμένων» στην πλατεία Δικαστηρίων, με στόχο ένα ακόμα πιο γιορτινό και χριστουγεννιάτικο κλίμα για όλους.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν εκεί για να παρουσιάσει την εκδήλωση και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδωσε μια γεύση από το τι συνέβη το Σάββατο το απόγευμα στη συμπρωτεύουσα.

Η γιορτή άρχισε με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά και με την εμφάνιση του συνόλου Piandaemonium με 6 πιάνα με ουρά επί σκηνής και 12 διακεκριμένους πιανίστες και τη σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν υπεύθυνη να ψυχαγωγήσει τον κόσμο, τραγουδώντας του για αρκετή ώρα.

Το άναμμα του δέντρου στη Θεσσαλονίκη σήμανε την έναρξη των «Μαγεμένων Γιορτών», των χριστουγεννιάτικων εορτών στην πόλη. Την επόμενη μέρα, Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 19.00, αναμένεται να φωταγωγηθεί το Δέντρο του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στην Πλατεία Δικαστηρίων και να ακολουθήσει συναυλία της Josephine. Την εκδήλωση της Κυριακής θα παρουσιάσει ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Διάβασε ακόμα:

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο ΚΠΙΣΝ (Video)

Photo: Ράδιο 94.5 Θεσσαλονίκη
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved