Τον τρόμο στον αέρα έζησαν 189 επιβάτες της Ryanair όταν ένα αεροσκάφος της εταιρίας είχε απογειωθεί απ’ την Ιρλανδία με προορισμό την Κροατία. Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair, 33 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Θρίλερ στον αέρα για 189 επιβάτες όταν πραγματοποιήθηκε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Ryanair στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Πιο συγκεκριμένα, το αεροσκάφος είχε απογειωθεί από την Ιρλανδία και θα προσγειωνόταν στην Κροατία, ωστόσο 33 επιβάτες παρουσίασαν έντονους πονοκεφάλους και ναυτία, λόγω πτώσης της πίεσης στην καμπίνα, μετά από τεχνικό πρόβλημα.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 189 άτομα και έκανε αναγκαστική προγείωση στο αεροδρόμιο Frankfurt-Hahn. Οι 33 επιβάτες μεταφέρθηκαν με αθενοφόρα στα νοσοκομείο της περιοχής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένοι είχαν ακόμη και αίμα στα αυτιά τους!

Όσο για τους υπόλοιπους επιβάτες…Ταλαιπωρία και για εκείνους αφού πέασαν τη νύχτα στο αεροδρόμιο. «Οι επιβάτες παραπονέθηκαν για πονοκέφαλο και συμπτώματα ναυτίας», δήλωσε εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας το πρωί.

Το αεροσκάφος εκτελούσε την πτήση FR 7312 και είχε απογειωθεί την Παρασκευή το απόγευμα από το Δουβλίνο με προορισμό στην κροατική πόλη Ζαντάρ. Οι επιβάτες έχουν ενημερωθεί ότι επρόκειτο να πετάξουν για τον προορισμό τους στις 9:40 σήμερα το πρωί.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες αλλά και φωτογραφίες που μοιράστηκαν οι επιβάτες στα social media, καθώς ο πιλότος πραγματοποιούσε γρήγορη κάθοδο για να προσγειωθεί τελικά στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου από τα καθίσματα.

Απ’ τη μεριά της η εταιρεία δεν έχει προβεί μέχρι στιγμής σε κάποια δήλωση, ούτε έχει γίνει γνωστο τι ακριβώς συνέβη και ποια ήταν η βλάβη που αντιμετώπιζε το αεροσκάφος. Τα καλά νέα είναι πως όλοι οι επιβάτες είναι σώοι και αβλαβείς ενώ αυτήν την περιπέτεια θα την θυμούνται σίγουρα για πολύ καιρό!

Διαβάστε επίσης:

Πτήση τρόμου: Αποκολλήθηκε παράθυρο και “ρούφηξε” τον πιλότο!